Curcumine SLCP 400 mg Golden Naturals 30 capsules

  • Productnummer: 564601
  • EAN: 8718164643316

25,95

Toepassing van Golden Naturals Curcumine SLCP 400 mg 30 capsules:
Curcumine is een van de meest toegepaste kruidenpreparaten. Het is het belangrijkste werkzame bestanddeel van kurkuma, een aromatische specerij uit de wortel van de Curcuma longa.

Curcumine heeft een gunstige invloed op het immuunsysteem. Daarnaast ondersteunt het op gerichte wijze de mentale balans en de werking van het zenuwstelsel. Bovendien draagt curcumine bij aan het behoud van soepele gewrichten én een gezonde leverfunctie en spijsvertering.

De grootste uitdaging bij het ontwikkelen van curcumine-preparaten, is de mate van opneembaarheid en de biologische beschikbaarheid. Ons lichaam neemt ‘onbewerkte’ curcumine niet of nauwelijks op. Verdure Sciences, de producent van Curcumine SLCP TM 400 mg van Golden Naturals, is er na jarenlang onderzoek in geslaagd om met een gepatenteerde technologie de opneembaarheid van curcumine 65 keer te vergroten.

De biologische beschikbaarheid is maar liefst 285 keer verbeterd ten opzichte van standaard curcuminepreparaten.

Samenstelling van Golden Naturals Curcumine SLCP 400 mg 30 capsules:
Een dagdosering van 1 capsule bevat:
Curcumine (SLCP)TM 400 mg

Ingrediënten van Golden Naturals Curcumine SLCP 400 mg 30 capsules:
Longvida®* Optimized Curcumin Extract (van Curcuma longa wortel), vulstof (microkristallijne cellulose), verdikkingsmiddel (cellulose als capsulehuls), antiklontermiddelen (vetzuurzouten, siliciumdioxide).

*Longvida®, geoptimaliseerde curcumine, is een gepatenteerd product (patentnummer EP 1993365) en geregistreerd handelsmerk van Verdure Sciences®.

Dit product is vrij van ei, gist, gluten, lactose, melk, noten, pinda’s, schaal- en weekdieren, soja, suiker en vis. 

Gebruik van Golden Naturals Curcumine SLCP 400 mg 30 capsules:
1 capsule per dag bij het ontbijt met ruim water innemen. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
Vermijd uit voorzorg gebruik tijdens kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding in verband met het ontbreken van voldoende gegevens hierover.
Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Curcumine SLCP 400 mg Golden Naturals 30 capsules” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *