Guarboonvezels met Sunfiber® 200 gram – Nova Vitae

  • Productnummer: 2489NV
  • EAN: 8717473128736

23,95

Toepassing van Nova Vitae Guarboonvezels met Sunfiber®:

De guarplant (Cyamopsis tetragonoloba) gedijt in verschillende regio’s van India, zelfs in gebieden met extreme droogte!
Eeuwenlang zijn de bonen en bladeren van deze plant een essentieel onderdeel geweest van het Indiase dieet. En raad eens wat? Guarbonen zitten boordevol fantastische oplosbare prebiotische vezels!

Maar wacht, er is meer!
In de Guarboonvezels van Nova Vitae zit de gepatenteerde Guarboonvelbewerking Sunfiber®!
Dit is niet zomaar een vezel – het is een vezel die door een gepatenteerd natuurlijk fermentatieproces zijn superieure, gebruiksvriendelijke eigenschappen verkrijgt, waaronder een verbluffende oplosbaarheid in water.
Sunfiber®’s gefermenteerde guarboonvezels zijn niet alleen de ideale vezels, maar ze worden ook wereldwijd erkend als de absolute topper binnen de wereld van voedingsvezels.

Laten we het hebben over vezels, de superhelden van onze spijsvertering!
Deze krachtpatsers zijn lange ketens van koolhydraten, bestaande uit 10 of meer monosachariden, die zelfs de slimste spijsverteringsenzymen in onze dunne darm niet kunnen breken. Vezels zijn absoluut onmisbaar in een uitgebalanceerd dieet, en laten we eerlijk zijn, ze maken alles beter! Ze komen in twee categorieën: wateroplosbare en niet-wateroplosbare vezels.

Denk aan guarboonvezels, inuline (FOS) en psylliumvezels voor de wateroplosbare helden, terwijl tarwezemelen en vezels uit volle granen de niet-wateroplosbare krijgers zijn.
En wist je dat wateroplosbare vezels ook wel bekend staan als prebiotica?
Ze zijn de ultieme brandstof voor onze darmflora, die ze fermenteren tot wonderbaarlijke stoffen zoals korte ketenvetzuren zoals butyraat, propionaat en acetaat. Maar pas op, dit feestje moet niet te snel gaan, anders kan er gasvorming ontstaan.
Dus laten we deze vezelrevolutie vieren en onze darmen laten stralen als nooit tevoren!

Sunfiber® AG is a 100% water-soluble bean fiber derived from the Indian Guar Bean (Partially hydrolysed guar gum, PHGG). It is a dietary fiber prepared by enzymatic fermentation from Indian Guar Beans. Sunfiber® AG is tasteless, colorless and odorless

Sunfiber® van Taiyo
Stap in de wereld van Sunfiber® van Taiyo en bereid je voor op een revolutionaire ervaring!
Sunfiber® is dé belichaming van perfectie, met zijn buitengewone wateroplosbaarheid en een fermentatieproces dat precies goed is – niet te snel, maar toch volledig. Vergeleken met psylliumvezels, die moeite hebben met oplossen in water, en inuline, dat zo snel fermenteert dat je bijna achterop raakt, is Sunfiber® de held waar we op hebben gewacht!

Taiyo, de genieën achter Sunfiber®, zijn niet alleen wereldleiders in hun vakgebied, maar ook ware experts op het gebied van guarboonvezels.
Normaal gesproken vormen deze vezels een gel in water, maar Taiyo heeft een magisch productieproces ontwikkeld om ze beter oplosbaar te maken. Door middel van een geavanceerd fermentatieproces, waarbij natuurlijke enzymen worden toegevoegd, worden de lange koolhydraatketens als het ware “voorgekauwd” tot kortere ketens, waardoor ze perfect oplossen in water. Maar let op, we willen niet dat het feest te snel gaat in je darmen, dus Taiyo zorgt ervoor dat de ketens niet te kort worden, waardoor ze op het juiste tempo worden gefermenteerd.

Sunfiber® in Guarboonvezels is niet zomaar een product – het is het resultaat van toegewijde teelt van guarbonen en het unieke vakmanschap van Taiyo. Dus als je op zoek bent naar de ideale vezelervaring, zoek dan niet verder dan Sunfiber® van Taiyo – het toppunt van vezelperfectie, rechtstreeks uit de natuur!

Samenstelling van Nova Vitae Guarboonvezels met Sunfiber®:
Samenstelling per maatschep (2,5 gram):
Guarboonvezels (Sunfiber®) 2,5 gram
Samenstelling per 4 maatscheppen (10 gram):
Guarboonvezels (Sunfiber®) 10 gram
Sunfiber® is een geregistreerd handelsmerk van Taiyo Kagaku Co., Ltd.

Ingrediënten van Nova Vitae Guarboonvezels met Sunfiber®:
Gefermenteerde guarboonvezels (uit Indiase guarbonen, Cyamopsis tetragonoloba).

Dit product is gegarandeerd vrij van gluten, tarwe, gist, melk, lactose, kunstmatige kleur-, smaak-, en zoetstoffen en conserveringsmiddelen.
Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Dit product is Kosher en Halal.
Dit product is gecertificeerd Glyfosfaat residue vrij
Dit product is Non-GMO.

Gebruik van Nova Vitae Guarboonvezels met Sunfiber®:
Neem dagelijks 2-4 afgestreken maatschepjes (5-10 gram) tijdens een maaltijd in. Meng het poeder met water (ongeveer 200 ml) of een andere vloeistof naar keuze. Laat het drankje kort staan zodat de vezels volledig kunnen oplossen. Voor een extra boost kunnen de vezels ook gemengd worden met voeding, zelfs warme gerechten zoals yoghurt. Zorg ervoor dat je de aanbevolen dosering niet overschrijdt.

Een maatschepje van 2,5 gram is bijgevoegd voor nauwkeurig doseren.

Koel, donker droog en buiten bereik van kinderen bewaren.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Nova Vitae is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Nova Vitae gaat u naar de merkpagina van Nova Vitae op nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Guarboonvezels met Sunfiber® 200 gram – Nova Vitae” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *