H2 Molecular Hydrogen 90 tabletten – Dr. Mercola

  • Productnummer: 32568
  • EAN: 0810487032568

62,95

Toepassing van Dr. Mercola H2 Molecular Hydrogen:
Je ontkomt gewoon niet aan oxidatieve stress.
Het is iets dat van nature in je cellen gebeurt. En als je de stressoren van het dagelijks leven, zoals vervuiling en bewerkte voedingsmiddelen opstapelt, kun je eindigen met hoge niveaus van oxidatieve stress die je cellen kan beschadigen en cellulaire veroudering kan versnellen.

Waterstof is het kleinste molecuul in het universum en kan gemakkelijk elk weefsel in je lichaam binnendringen, inclusief je hersenen en cellulaire delen zoals je mitochondriën en kern.

Het kan ook elk orgaan in uw lichaam ten goede komen door overmatige oxidatie aan te pakken en een gezonde ontstekingsproces te ondersteunen.

De twee belangrijke functies van moleculaire waterstof, of H2-gas – biologische beschikbaarheid en kleine deeltjesgrootte – helpen de oxidatieve schade krachtig te beperken die kan leiden tot versnelde cellulaire veroudering en veranderingen in uw cellen en organen.

Hoewel er verschillende manieren zijn om waterstofgas in je lichaam te krijgen, is het drinken van moleculair waterstofrijk water zeer effectief en de gemakkelijkste en handigste aanpak.

De meeste waterstoftabletten en apparaten creëren lage concentraties H2 van slechts 1-2 ppm, en de tabletten moeten in een gesloten container worden gebruikt, anders werken ze niet goed.

Na vele jaren van onderzoek hebben we een pionier gevonden die een handige tablet heeft ontwikkeld die een hoge concentratie moleculair waterstofgas creëert met behulp van een speciaal klinisch gevalideerd proces.

Onze H2 Molecular Hydrogen-tabletten creëren veel hogere concentraties tot 8 ppm in 480 ml water. En het doet het in een open container zonder dat er een dop of deksel nodig is.

Laat gewoon een van onze H2 Molecular Hydrogen-tabletten in een 16 oz vallen. glas gefilterd water op kamertemperatuur. Het duurt slechts 90 seconden om moleculair waterstofwater te creëren in een echt biologisch betekenisvolle concentratie. We raden aan om het hele glas water binnen een minuut op te drinken.

Het totale proces kan niet eenvoudiger… In minder dan drie minuten heb je je lichaam “gepulst” met een aanzienlijke dosis moleculair waterstofgas, en de volgende dag of zelfs week kun je genieten van de vele voordelen .

Ingrediënten van Dr. Mercola H2 Molecular Hydrogen:
Magnesium, dextrose, appelzuur, L-tartarine zuur, adipinezuur.

Dit product is gegarandeerd vrij van GMO, Soja en gluten.

Gebruik van Dr. Mercola H2 Molecular Hydrogen:
Volwassenen nemen dagelijks 1 tablet bij voorkeur bij de maaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.

De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Dr. Mercola is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar onze merkpagina van Dr. Mercola op www.nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “H2 Molecular Hydrogen 90 tabletten – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *