Imutis 10 capsules – Trenker

  • Productnummer: 839272
  • EAN: 5425003041358

9,69

Productinformatie van Trenker Pharma Imutis:
Onderhoudt en versterkt de darmflora
Actieve en niet-pathogene micro-organismen in IMUTIS® versterken en onderhouden de darmflora om zo zijn natuurlijk evenwicht te bewaren. Het verzekert een beschermende en regulerende activiteit op de darmtransit in alle omstandigheden (zachte stoelgang, op reis, gedurende stress).

Eigenschappen van Trenker Pharma Imutis:
De Lactobacillen en de Bifidobacillen zijn bacterien die een belangrijke rol spelen in de vertering van de voeding en zorgen voor een bescherming tegen pathogene bacterien door de vorming van een melkzuur-barriere tussen de darmwand en de pathogene bacterien.
De Saccharomyces boulardii is een gist die enzymen afgeeft die de weerstand van het organisme verhogen en nuttig zijn in de vertering.
Saccharomyces boulardii heeft een belangrijke activiteit in synergie met Lactobacillus acidophillus en rhamnosus en met Bifidobacter longum.
De toegevoegde vitamine D draagt bij tot de werking van het immuunsysteem.

Samenstelling van Trenker Pharma Imutis:
Elke capsule IMUTIS® bevat: 6 miljard cellen van Saccharomyces boulardii, 2 miljard cellen van Lactobacillus acidophilus, 3 miljard cellen van Lactobacillus rhamnosus, 2 miljard cellen van Bifidobacterium longum en 1,25 mcg vitamine D3 (cholecalciferol, 25% RI).

Overige ingrediënten: Vulmiddel: maltodextrine. Antiklontermiddel: magnesiumstearaat. Antioxidant: ascorbinezuur. Capsule: hypromellose (E464), titaniumdioxide (E171).

Gebruik van Trenker Pharma Imutis:
1 tot 4 capsules per dag, in te nemen met een glas water tijdens de maaltijd.
Voor patienten die moeilijkheden hebben met slikken (kinderen of ouderen), kan de inhoud van de capsules worden opgelost in een glas water of een kleine portie voeding.
Om de efficientie te garanderen, moet vermeden worden van IMUTIS® in te nemen met warme drank, warm voedsel of alcohol.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Mag niet gebruikt worden als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Bewaring: buiten het bereik van jonge kinderen bewaren, bij kamertemperatuur, op een droge, goed verluchte plaats, in zijn oorspronkelijke verpakking.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Imutis 10 capsules – Trenker” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *