Kaneel Chroom Complex 60 capsules – Nova Vitae

  • Productnummer: 2452NV
  • EAN: 8717473127869

24,95

Toepassing van Nova Vitae Kaneel Chroom Complex:

KANEEL
Ceylon kaneel, ook wel bekend als “echte kaneel”, is een specerij die wordt gewonnen uit de schors van de Cinnamomum verum boom, die voornamelijk groeit in Sri Lanka (het vroegere Ceylon), maar ook in enkele andere landen. Het onderscheidt zich van de meer gangbare soort, cassia kaneel, vanwege zijn unieke smaakprofiel en gezondheidsvoordelen.
Het bevat natuurlijke bioactieve stoffen, waaronder antioxidanten en fytonutriënten.

CHROOM
Chroom is een essentieel sporenmineraal dat een belangrijke rol speelt in het menselijk lichaam. Het wordt vaak gebruikt als voedingssupplement vanwege de potentiële gezondheidsvoordelen die het kan bieden.

Een van de belangrijkste functies van chroom is het ondersteunen van een gezonde bloedsuikerspiegel. Het mineraal is betrokken bij het metabolisme van koolhydraten en de regulatie van insuline, het hormoon dat verantwoordelijk is voor het opnemen van glucose uit het bloed. Door het handhaven van een stabiele bloedsuikerspiegel kan chroom helpen bij het verminderen van pieken en dalen in de energieniveaus en het verminderen van de drang naar zoete voedingsmiddelen.

Daarnaast kan chroom ook een rol spelen bij de regulatie van het vetmetabolisme. Het kan helpen bij het verhogen van de insulinegevoeligheid en het bevorderen van de opname van vetzuren in de cellen, wat kan bijdragen aan een gezonde lichaamssamenstelling.

Bovendien wordt chroom vaak gebruikt als een supplement voor gewichtsbeheersing. Het kan helpen bij het verminderen van de eetlust en het verlangen naar koolhydraten en suikerrijke voedingsmiddelen, waardoor het gemakkelijker kan zijn om een gezond voedingspatroon te handhaven.

BIOTINE
Biotine, ook wel bekend als vitamine B7 of vitamine H, is een belangrijk voedingssupplement dat een rol speelt in verschillende lichaamsprocessen. Het is een in water oplosbare vitamine die van nature voorkomt in voedingsmiddelen zoals eieren, noten, zaden en lever.

Een van de belangrijkste functies van biotine is de ondersteuning van een gezonde stofwisseling. Het speelt een essentiële rol bij de omzetting van voedingsstoffen, zoals koolhydraten, vetten en eiwitten, in energie. Hierdoor kan biotine helpen bij het handhaven van een gezond energieniveau en het ondersteunen van een efficiënte stofwisseling.

Samenstelling van Nova Vitae Kaneel Chroom Complex:
2 plantaardige capsules (is een dagdosering) bevatten:
Kaneel (Ceylon) (Cinnamomum verum) bast 2500 mg
(van 250 mg 10:1 extract)
Biotine 1000 mcg
Chroom (picolinaat) 800 mcg

Ingrediënten van Nova Vitae Kaneel Chroom Complex:
Kaneel, biotine, chroom, rijstpoeder, plantaardige capsule, plantaardig magnesiumstearaat, silica.

Dit product is gegarandeerd vrij van gluten, tarwe, melk, lactose, soja, kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen.
Dit product is geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten.

Gebruik van Nova Vitae Kaneel Chroom Complex:
Volwassenen nemen als voedingssupplement dagelijks 2 capsules bij voorkeur bij een maaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Voor het hele assortiment van Nova Vitae gaat u naar de merkpagina van Nova Vitae  op www.nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kaneel Chroom Complex 60 capsules – Nova Vitae” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *