Korean Ginseng Capsule 50 capsules – Ilhwa

  • Productnummer: 957317
  • EAN:

35,50

Korean Ginseng Capsule.

De Ginseng producten van ILHWA worden gemaakt van Panax Ginseng. Panax Ginseng is een plant met een langzaam groeiende stevige wortel. Panax Ginseng wordt beschouwd als één van de belangrijkste medicinale kruiden in de traditionele Chinese geneeskunde. Eigenlijk is het zelfs werelds bekendste kruid. Panax ginseng wordt al meer dan 5000 jaar gebruikt om de gezondheid en het welzijn van de mens te optimaliseren in Azië. In de wereld van de Chinese etnofarmacologie wordt het al meer dan 3000 jaar gebruikt. GINST15: “Het 21-eeuwse Ginseng extract” ILHWA ontdekte dat de unieke ginsenosides (vitale en belangrijkste stoffen in ginseng) niet worden verteerd totdat ze de dikke darm bereiken. Hierdoor zijn er dus mensen die te weinig kunnen profiteren van de oordelen van ginseng.
ILHWA besloot een onderzoek te doen, naar hoe ze dat konden verbeteren. Na jaren van wetenschappelijk onderzoek, heeft ILHWA het meest effectieve en uitgebalanceerde ginseng extract ontwikkeld: GINST15. Dit extract wordt gewonnen door het unieke productieproces van ILHWA (lees verder onder ILHWA Methode). Maar het belangrijkste is dat ILHWA een speciaal enzymen fermentatieproces gebruikt. Door dit proces is GINST15 ontstaan.

Met GINST15 worden de ginsenosides 15x beter opgenomen in het bloed en is de absorptie 4x sneller dan bij gewone ginseng!

Neemt u bijvoorbeeld de standaard ginseng in, dan kost het langer dan 12 uur voordat uw lichaam het volledig heeft opgenomen, met het GINST15 extract duurt dit maximaal 3 tot 4 uur!

Samenstelling dosering van  1 capsule:
100% ginseng wortel poeder 500 mg.

Ingrediënten:
100% ginseng wortel poeder 500 mg,
gelatine.

Gebruik:
2 capsules per keer, dit mag meerdere keren per dag ingenomen worden naar gelang de behoefte.

* Dit product is een voedingssupplement.
* Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Bevat:
Gelatine.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Waarschuwing:
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Korean Ginseng Capsule 50 capsules – Ilhwa” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *