L-Glutamine Complex Poeder 230 gram – Vitakruid

  • Productnummer:
  • EAN: 8717438690841

32,90

Toepassing van Vitakruid L-Glutamine Complex Poeder:

Zowel L-Glutamine als N-Acetyl Glucosamine (NAG of N-A-G) zijn voedingsstoffen die essentieel zijn voor de darm epitheelcellen. L-Methionine fungeert als methyl- en sulfaatdonor en speelt een sleutelrol in talloze metabole processen:

  • L-Glutamine is een vrij aminozuur dat betrokken is bij de meeste stofwisselingsprocessen, zoals de zuur-base balans en de verwerking van koolhydraten, vetten en eiwitten. Het is een belangrijk substraat voor de darmmucosa en een cruciale energiebron voor de dunne darm. De behoefte aan Glutamine neemt sterk toe tijdens periodes waarin het immuunsysteem wordt aangesproken. Met name voor het Commo Mucosal Immune System (CMIS) is Glutamine van belang, dat immuunfuncties reguleert in slijmlagen van het lichaam, zoals in de luchtwegen, geslachtsorganen en vooral het maag-darmkanaal. Glutamine ondersteunt het behoud van een gezonde darmfunctie, wat essentieel is voor een goede opname van voedingsstoffen.
  • N-Acetylglucosamine ondersteunt de opbouw en het herstel van het darm-epitheel, stimuleert de synthese van darmslijmvlies en bevordert de groei van gunstige bacteriën. N-Acetyl-Glucosamine is essentieel voor de synthese van andere glucosamineglycanen, die integraal zijn voor bindweefselstructuren in het lichaam, zoals huid, darmwand en bloedvaten. In de darmen biedt glucosamine bescherming tegen infecties.
  • L-Methionine is een van de essentiële zwavelhoudende aminozuren en maakt methylering mogelijk.

Samenstelling van Vitakruid L-Glutamine Complex Poeder:
Een dagdosering van 1 maatschep bevat:
L-Glutamine 2000 mg
N-Acetyl Glucosamine 200 mg
L-Methionine 100 mg

Ingrediënten van Vitakruid L-Glutamine Complex Poeder:
Glutamine, glucosamine en methionine.

Dit product bevat geen andere dan bovengenoemde ingrediënten.
Dit product is geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten.

Gebruik van Vitakruid L-Glutamine Complex Poeder:
Neem 1 tot 3 maal daags 1 maatlepeltje L-Glutamine Complex per dag.
Oplossen in water of een andere koude drank. Bij voorkeur een half uur voor de maaltijd of 2 uur erna. Tenzij anders wordt voorgeschreven. Een maatlepel bevat 2300 mg L-Glutamine Complex en is bijgesloten.
een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Voor het volledige assortiment van Vitakruid gaat u naar de merkpagina van Vitakruid op Nova Vitae.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “L-Glutamine Complex Poeder 230 gram – Vitakruid” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *