Lactoferrine 200 60 capsules – Nutramin

  • Productnummer: 965897
  • EAN: 8713559050311

64,95

Toepassing van Nutramin Lactoferrine 200:

Lactoferrine van Nutramin is een voedingssupplement dat lactoferrine bevat, een eiwit dat van nature voorkomt in moedermelk, speeksel en tranen. Lactoferrine is een belangrijk eiwit dat verschillende gezondheidsvoordelen biedt, waaronder het ondersteunen van het immuunsysteem en de spijsvertering.

Nutramin Lactoferrine is afkomstig van koemelk en is geproduceerd door middel van een speciaal productieproces om de hoogst mogelijke kwaliteit en biologische beschikbaarheid te garanderen. Het product is vrij van toevoegingen, conserveermiddelen of andere synthetische ingrediënten.

Het wordt aanbevolen om dagelijks één tot twee capsules in te nemen, bij voorkeur bij de maaltijd. Raadpleeg altijd uw arts voordat u begint met het nemen van voedingssupplementen, vooral als u al medicijnen gebruikt of gezondheidsproblemen heeft.

Nutramin’s Lactoferrine wordt gewonnen verse / magere rundermelk, Hieruit wordt een hoog gedoseerd en zuivere hoeveelheid (200 mg) glycoproteïne gerealiseerd. Het is onttrokken door middel van zorgvuldige filtering en vriesdroging, waardoor de werkzame stof optimaal behouden blijft.

Samenstelling van Nutramin Lactoferrine 200:
Elke capsule (is een dosering) bevat:
Lactoferrine 200 mg

Ingrediënten van Nutramin Lactoferrine 200:
Lactoferrin (rund) bevat melk (inclusief lactose), capsule (hydroxypropylmethylcellulose (vegetarisch). Vulmiddel (cellulose) anti-klontermiddelen (silica en vegetarische magnesiumstearaat).

Dit product is geschikt voor vegetariërs maar niet voor veganisten. 
Voor mensen met een lactose intolerantie is dit product helaas niet geschikt. 
Dit product is gegarandeerd vrij van gluten, gist, suiker, kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen en zoetstoffen. 

Gebruik van Nutramin Lactoferrine 200:
U neemt dagelijks als voedingssupplement 1 tot 2 capsules bij voorkeur bij een maaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement van Nutramin is geen vervanging van een gevarieerde voeding maar kan wel een goede aanvulling zijn.
Voor alle producten van Nutramin gaat u naar de merkpagina van Nutramin op nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lactoferrine 200 60 capsules – Nutramin” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *