Lijnzaadolie capsules 1000 mg 120 capsules – Nova Vitae

  • Productnummer: 2329NV
  • EAN: 8717473095052

24,95

Toepassing van Nova Vitae Lijnzaadolie 1000 mg:
Lijnzaadolie wordt gewonnen uit de zaden van de vlasplant. De Egyptenaren kweekten de plant al en gebruikten het om de mummies in vlasstof in te wikkelen. De Romeinen brachten het gewas mee naar Noord Europa en de plant wordt nu overal te wereld verbouwd vanwege haar olie (uit het zaad) en haar vezels waar linnen en andere stoffen van worden gemaakt.

Hyperactieve kinderen
Altijd in beweging, moeite met concentreren en driftaanvallen zijn typische kenmerken die horen bij hyperactieve kinderen. Uit een recent gehouden onderzoek is gebleken kinderen die deze symptomen vertonen een tekort hebben aan Omega 3 vetzuren. Lijnzaadolie is bijzonder rijk aan dit meervoudig onverzadigde vetzuur en herstelt de balans in het lichaam waardoor uw kind rustiger en beter hanteerbaar wordt. Het kind kan zich beter concentreren en de leerprestaties verbeteren aanzienlijk.

Meervoudig inzetbaar
Omega 3 vetzuren komen in ons moderne voedingspakket steeds minder voor. Toch zijn ze essentieel want het menselijk lichaam kan ze zelf niet aanmaken en kan ook niet zonder ze functioneren. Lijnzaadolie helpt de aanmaak van prostaglandines te ondersteunen waardoor het o.a. geschikt is om het cholesterolgehalte te verlagen, de bloeddruk te normaliseren en huidklachten en allergieën te overwinnen.

Droge ogen
Droge ogen is een veel voorkomend probleem bij lensdragers. Door het verblijven in ruimtes met een erg droge lucht (airconditioning) verergeren de klachten. Lijnzaadolie beschermt het hoornvlies tegen uitdroging en optimaliseert de traanfilm.

Samenstelling van Nova Vitae Lijnzaadolie 1000 mg:
Elke softgel capsule bevat:
Koudgeperste lijnzaadolie 1000 mg
waarvan:
Omega 3 500 mg
Omega 6 125 mg
Omega 9 125 mg

Ingrediënten van Nova Vitae Lijnzaadolie 1000 mg:
Lijnzaadolie, softgel capsule (gelatine, plantaardige glycerine en water).

Dit product bevat geen andere dan bovengenoemde ingrediënten. 
Dit product is gegarandeerd GMO-vrij en vrij van gist, tarwe, melk, lactose, gluten, soja, zoetstoffen, kleur-, geur- en smaakstoffen.

Gebruik van Nova Vitae Lijnzaadolie 1000 mg:
Volwassenen nemen als voedingssupplement 1 tot 2 capsules per dag bij een maaltijd met wat water in tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Nova Vitae is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Nova Vitae gaat u naar de merkpagina van Nova Vitae  op www.nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lijnzaadolie capsules 1000 mg 120 capsules – Nova Vitae” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *