Liv 52 100 tabletten – Himalaya

 • Productnummer: 874165
 • EAN: 8901138110710

16,99

Liv 52 – Jouw Natuurlijke Bescherming voor een Gezonde Lever

Gun je lever de beste verzorging met Himalaya Liv 52 – een unieke, natuurlijke formule die al meer dan 60 jaar wordt vertrouwd door miljoenen mensen wereldwijd. Deze krachtige leverbeschermer biedt een complete ondersteuning voor een gezonde leverfunctie, zodat jij kunt genieten van een actieve en energieke levensstijl.

Optimale Levergezondheid Laat je lever stralen met de natuurlijke kracht van Liv 52. Deze kruidenformule is speciaal ontwikkeld om de gezondheid van je lever te ondersteunen en te beschermen tegen de dagelijkse belasting van toxines en vrije radicalen. Het helpt bij het reguleren van de leverenzymen en bevordert een optimale leverfunctie.

Ontgiftende Werking Ontgift je lever op natuurlijke wijze met de krachtige ingrediënten van Liv 52. Met Caper Bush en Chicory als belangrijkste componenten helpt dit supplement bij het verwijderen van schadelijke stoffen uit je lever en draagt het bij aan een gezonde spijsvertering.

Versterk Je Immune Systeem Een gezonde lever is essentieel voor een sterk immuunsysteem. Liv 52 ondersteunt je immuunsysteem door je lever gezond te houden, waardoor je beter bestand bent tegen ziektes en infecties.

Veilig en Natuurlijk Vertrouw op de veiligheid en effectiviteit van Liv 52. Deze formule is vrij van chemische stoffen en heeft geen bijwerkingen. Het is een puur en natuurlijk product dat met zorg is ontwikkeld om jouw lever de beste zorg te bieden.

Vertrouwde Kwaliteit van Himalaya Met meer dan 90 jaar ervaring in natuurlijke zorgproducten, staat Himalaya bekend om zijn vertrouwde kwaliteit. Liv 52 is een bewezen leverbeschermer die wereldwijd wordt aanbevolen door gezondheidsdeskundigen.

Geef je lever de liefdevolle zorg die het verdient met Himalaya Liv 52. Ontdek de natuurlijke bescherming voor een gezonde lever en geniet van een actieve, energieke levensstijl. Kies voor een gezonde toekomst met Liv 52 van Himalaya.

De ingrediënten van Himalaya Liv 52 zijn per 2 tabletten:

 1. Himsra (Capparis spinosa) – 130 mg
 2. Kasani (Cichorium intybus) – 130 mg
 3. Mandur Bhasma (Ferrum) – 66 mg
 4. Kakamachi (Solanum nigrum) – 64 mg
 5. Arjuna (Terminalia arjuna) – 64 mg
 6. Kasamarda (Cassia occidentalis) – 32 mg
 7. Biranjasipha (Achillea millefolium) – 32 mg
 8. Jhavuka (Tamarix gallica) – 32 mg

Gebruik van Himalaya Liv 52:
Om Himalaya Liv 52 te gebruiken, volg je de aanbevolen dosering en instructies op de verpakking of zoals voorgeschreven door je gezondheidsprofessional. Over het algemeen wordt Liv 52 in de vorm van tabletten of capsules ingenomen. Hier zijn de algemene instructies voor gebruik:

 1. Dosering: Neem de aanbevolen dosering in zoals aangegeven op de verpakking. Dit kan variëren afhankelijk van je leeftijd, gezondheidstoestand en het specifieke doel van gebruik. Raadpleeg altijd de aanbevolen dosering voordat je het product inneemt.
 2. Inname: Neem de tabletten of capsules in met water, bij voorkeur tijdens of na de maaltijd. Dit kan helpen om eventuele maagirritatie te verminderen en de opname van de ingrediënten te verbeteren.
 3. Consistentie: Voor optimale resultaten is het belangrijk om Liv 52 regelmatig in te nemen volgens de aanbevolen dosering. Volg de aanbevolen duur van het gebruik, tenzij anders voorgeschreven door je gezondheidsprofessional.
 4. Overleg met een professional: Als je specifieke gezondheidsproblemen hebt, zwanger bent, borstvoeding geeft of medicijnen gebruikt, is het raadzaam om voor gebruik advies in te winnen bij je gezondheidsprofessional.
 5. Kinderen: Als het product geschikt is voor kinderen, volg dan de doseringsinstructies voor kinderen zoals vermeld op de verpakking of zoals geadviseerd door een zorgverlener.

Zoals bij elk voedingssupplement, is het belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden, tenzij anders voorgeschreven door een zorgverlener. Als je ongewenste bijwerkingen ervaart, stop dan het gebruik en raadpleeg een arts.

Onthoud dat voedingssupplementen, waaronder Liv 52, bedoeld zijn ter ondersteuning van een gezonde levensstijl en geen vervanging zijn voor een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet. Als je twijfels hebt over het gebruik van Liv 52, neem dan contact op met een gezondheidsprofessional voor advies op maat.

Voor het hele assortiment van Himalaya gaat u naar de merkpagina van Himalaya op onze site!

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Liv 52 100 tabletten – Himalaya” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *