Lumbrokinase 20 mg 60 capsules – Doctor’s Best

  • Op voorraad op andere locatie (5 tot 7 werkdagen levertijd)
  • Verlanglijst
  • Productnummer: 00181DB
  • EAN:

72,95

Toepassing van Doctor’s Best Lumbrokinase:

Doctor’s Best Lumbrokinase is een uniek product dat een reeks enzymen bevat die afkomstig zijn uit de buik van een bepaalde soort regenworm, de Lumbricus rubellus. Deze enzymen, gezamenlijk bekend als lumbrokinase, hebben een aantal interessante eigenschappen die bijdragen aan de gezondheid, vooral wat betreft de ondersteuning van de cardiovasculaire gezondheid.

“Hier stond een tekst over de werking van Lumbrokinase. Omdat het wettelijk niet is toegestaan dit te vermelden kunt u ons hierover wel telefonisch benaderen. Van harte welkom”.

Doctor’s Best Lumbrokinase bevat 20 mg enzymen per capsule, wat overeenkomt met 720.000 lumbrokinase-eenheden. Het wordt aanbevolen om 1 tot 2 capsules per dag in te nemen, weg van maaltijden, om maximale absorptie te garanderen. Zoals altijd, is het belangrijk om met een arts te overleggen voordat u een nieuw supplement aan uw dieet toevoegt, vooral als u al medicijnen gebruikt.

Het is ook belangrijk om op te merken dat Doctor’s Best toegewijd is aan de hoogste normen van kwaliteit en zuiverheid. De lumbrokinase in hun product wordt geproduceerd volgens strenge kwaliteitsnormen, om de zuiverheid, potentie en veiligheid te garanderen. Het product is ook niet-GGO, glutenvrij en soja-vrij, waardoor het geschikt is voor mensen met bepaalde dieetbeperkingen.

In het algemeen biedt Doctor’s Best Lumbrokinase een unieke en natuurlijke manier om de cardiovasculaire gezondheid en het immuunsysteem te ondersteunen. Met zijn hoge kwaliteit en wetenschappelijk onderbouwde formule, is het een waardevolle aanvulling op een gezond levensstijl.

Wat zijn enzymen?

Enzymen zijn eiwitten die in het lichaam functioneren als katalysatoren, wat betekent dat ze chemische reacties versnellen. Elke biochemische reactie die in levende wezens plaatsvindt, heeft een specifiek enzym dat die reactie mogelijk maakt of versnelt.

Enzymen zijn cruciaal voor bijna alle lichaamsprocessen, inclusief de spijsvertering van voedsel, het bouwen van nieuwe cellen, de afbraak van afvalstoffen in het lichaam, en de energieproductie. Ze kunnen een zeer specifieke functie hebben, waarbij ze slechts één specifiek type chemische reactie versnellen, of ze kunnen betrokken zijn bij een reeks van gerelateerde reacties.

Elk enzym heeft een bepaalde structuur die het mogelijk maakt om slechts een bepaald type reactie te katalyseren. Dit komt doordat de structuur van het enzym het mogelijk maakt om specifieke moleculen, de zogenaamde substraten, aan zich te binden. Wanneer een substraat zich bindt aan een enzym, ontstaat een enzym-substraatcomplex, waardoor de chemische reactie kan plaatsvinden.

Het is belangrijk op te merken dat enzymen na de reactie onveranderd blijven en kunnen worden hergebruikt. Ze worden niet verbruikt door de reactie zelf. Dit betekent dat zelfs kleine hoeveelheden van een enzym een grote invloed kunnen hebben op de biochemische processen in een organisme.

Samengevat zijn enzymen vitale eiwitten die de chemische reacties in ons lichaam reguleren en versnellen, waardoor de normale lichaamsfuncties kunnen plaatsvinden.

Samenstelling van Doctor’s Best Lumbrokinase:
Elke dosering van 2 capsules bevat:
Lumbrokinase 40 mg
(dit staat gelijk aan 720.000 LU (Lumbrokinase Units))

Ingrediënten van Doctor’s Best Lumbrokinase:
Lumbrokinase, maltodextrine, MCT, hypromellose (plantaardige capsule).

Gebruik van Doctor’s Best Lumbrokinase:
Gebruik voor volwassenen: Neem dagelijks 2 capsules in, of zoals aanbevolen door een voedingsdeskundige arts. Neem in met 240-300 ml water, een uur voor een maaltijd of twee uur na een maaltijd.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.

Een gezonde levenswijze en een uitgebalanceerd, gevarieerd dieet zijn van essentieel belang. Daarom dient een supplement van Doctor’s Best niet als vervanging van een gevarieerde voeding of een gebalanceerde levensstijl, maar kan het wel een waardevolle toevoeging zijn.

Voor het hele assortiment van Doctor’s Best surft u naar de merkpagina van Doctor’s Best

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lumbrokinase 20 mg 60 capsules – Doctor’s Best” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *