LVG NUTRITION CREATINE 250 gr

  • Productnummer: 184630
  • EAN: 023092401

19,95

LVG NUTRITION CREATINE 250 GRAM

De LVG Nutrition Creatine 250 Gram bestaat uitsluitend uit zuivere, microfijne monohydraat. Zo weet je zeker dat er geen onnodige grondstoffen inzitten en je creatine in zijn puurste vorm gebruikt!

Verbeter je sportprestaties en maximaliseer je spierkracht met LVG Nutrition Creatine. Deze hoogwaardige creatine komt in een handige verpakking van 250 gram en is ontworpen om je te helpen je fitnessdoelen te bereiken.

SUPPLEMENT INFORMATIE:

Serverings Grootte: 1 Scoop (5g) Serveringen Per Zak: 50 Per Servering  5 gram

KRACHTIGE ONDERSTEUNING VOOR SPIERGROEI EN HERSTEL

LVG Nutrition Creatine is wetenschappelijk geformuleerd om je spierkracht en uithoudingsvermogen te vergroten. Het supplement biedt krachtige ondersteuning voor spiergroei en herstel, waardoor je sneller resultaten kunt behalen.

VERHOOG JE ENERGIENIVEAU EN PRESTATIES

Door het gebruik van LVG Nutrition Creatine kun je je energieniveau en algehele prestaties verhogen. Creatine is een natuurlijk voorkomend aminozuur dat een essentiële rol speelt in de energieproductie van de spieren. Het helpt je om meer explosieve kracht te genereren, waardoor je harder en langer kunt trainen.

HOOGWAARDIGE KWALITEIT

Bij LVG Nutrition streven we naar de hoogste kwaliteit en zuiverheid van onze producten. Onze Creatine is vervaardigd volgens strenge normen en is vrij van onnodige toevoegingen. We gebruiken alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat je het beste uit je training haalt.

HOE GEBRUIK IK LVG NUTRITION CREATINE 250 GRAM?

Meng 1 afgestreken maatschep (5 gram) met water of vruchtensap. Neem creatine bij voorkeur rondom jouw training of op de nuchtere maag. Probeer rondom de inname van creatine geen koffie te drinken en zorg ervoor dat je voldoende water drinkt. Je kunt creatine zowel in lage dosering als aanvulling op je dagelijkse voeding gebruiken, als in hogere dosering voor een specifieke periode.

WAARSCHUWINGEN EN BEWAARADVIES LVG NUTRITION CREATINE 250 GRAM

  • Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een evenwichtig voedingspatroon en een gezonde levensstijl.
  • De aanbevolen dosering niet overschrijden.
  • Buiten bereik van kinderen bewaren.
  • Pot goed gesloten bewaren tussen de 5-30 °C.
  • Koel, donker en droog bewaren. Consumeren binnen 6 maanden na opening van de verpakking.

 

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “LVG NUTRITION CREATINE 250 gr” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *