Magnesan Forte Plus 160 tabletten – Bonusan

  • Productnummer: 896321
  • EAN: 8711827007722

71,99

Productinformatie van Bonusan Magnesan Forte Plus:

Wat is Magnesan Forte Plus?
Ten eerste is Magnesan Forte Plus is een hoogwaardig voedingssupplement dat specifiek is samengesteld om een magnesiumtekort aan te vullen. Magnesium is daarom een essentieel mineraal dat betrokken is bij talloze processen in ons lichaam, waaronder de spierfunctie, energieproductie en zenuwgeleiding. Magnesiumtekort komt vaak voor in onze moderne samenleving, vanwege factoren zoals stress, een onevenwichtig dieet en intensieve lichamelijke activiteit. Een laag magnesiumniveau kan leiden tot verschillende symptomen en gezondheidsproblemen, zoals vermoeidheid, spierkrampen, prikkelbaarheid en slaapproblemen.

Wat Magnesan Forte Plus uniek maakt vergeleken met andere magnesiumsupplementen, is de combinatie van goed opneembaar magnesiumglycerofosfaat (afkomstig uit organisch gebonden magnesium) en vitamine B6. Vitamine B6 draagt bij aan een betere opname van magnesium en ondersteunt het zenuwstelsel. Hierdoor helpt Magnesan Forte Plus niet alleen om het tekort aan te vullen, maar ook om het lichaam beter te laten profiteren van de beschikbare magnesium.

Voor uw gezondheid!
Ten tweede kan het gebruik van Magnesan Forte Plus leiden tot verschillende voordelen voor de gezondheid. Naast het verminderen van symptomen die gepaard gaan met een magnesiumtekort, kan dit supplement ook bijdragen aan verbeterde energieniveaus, ontspanning van de spieren en bevordering van een goede nachtrust. Het team achter Magnesan Forte Plus streeft naar hoge kwaliteit en veiligheid. Het product wordt geproduceerd volgens strenge kwaliteitsnormen en voldoet aan alle wettelijke vereisten. Daarnaast wordt Magnesan Forte Plus regelmatig getest om de effectiviteit en zuiverheid te waarborgen.

Magnesan Forte Plus is verkrijgbaar in de vorm van tabletten en poeder die beiden gemakkelijk kunnen worden ingenomen met water. Het wordt aanbevolen om dagelijks één tot twee tabletten in te nemen, bij voorkeur tijdens een maaltijd. Als u last heeft van symptomen die mogelijk verband houden met een magnesiumtekort, kan Magnesan Forte Plus een effectieve oplossing zijn. Raadpleeg altijd uw huisarts voordat u begint met het gebruik van voedingssupplementen, zodat u de juiste dosering en het juiste gebruik kunt bepalen.

Symptomen van een magnesiumtekort

Een magnesiumtekort kan leiden tot verschillende symptomen die van invloed kunnen zijn op zowel ons fysieke als mentale welzijn. Het is belangrijk om deze symptomen te herkennen, zodat je op tijd actie kunt ondernemen en het tekort kunt aanvullen.

1. Vermoeidheid:
Een van de meest voorkomende symptomen van een magnesiumtekort is vermoeidheid. Het gebrek aan magnesium kan de energieproductie in ons lichaam verminderen, waardoor we ons continu uitgeput voelen, zelfs na een goede nachtrust.

2. Spierkrampen:
Magnesium speelt een cruciale rol bij het ontspannen en samentrekken van onze spieren. Een tekort aan dit mineraal kan leiden tot abnormale spiersamentrekkingen, zoals krampen en spasmen. Dit kan vooral merkbaar zijn tijdens het sporten of ‘s nachts wanneer we in rust zijn.

3. Prikkelbaarheid:
Magnesium speelt ook een rol bij het reguleren van onze stemming en emoties. Een tekort kan leiden tot prikkelbaarheid, stemmingswisselingen en verhoogde angstgevoelens.

4. Slaapproblemen:
Magnesium helpt bij het ontspannen van ons zenuwstelsel en bevordert een goede nachtrust. Een tekort kan leiden tot moeilijk in slaap vallen, rusteloze slaap en frequent wakker worden gedurende de nacht.

5.Concentratieproblemen:
Magnesium is betrokken bij de gezonde werking van onze hersenen. Een tekort kan leiden tot concentratieproblemen, verminderde geheugenfunctie en moeite met focus en helder denken. Het is belangrijk om te benadrukken dat deze symptomen niet alleen te wijten kunnen zijn aan een magnesiumtekort, maar ook het gevolg kunnen zijn van andere factoren. Daarom is het raadzaam om altijd een arts te raadplegen voor een juiste diagnose. Gelukkig kan Magnesan Forte Plus helpen bij het aanvullen van een magnesiumtekort en het verminderen van bovengenoemde symptomen.

Het supplement is speciaal samengesteld met goed opneembare magnesiumglycerofosfaat en vitamine B6, wat de effectiviteit verder vergroot. Als je last hebt van vermoeidheid, spierkrampen, prikkelbaarheid, slaapproblemen of concentratieproblemen, kan Magnesan Forte Plus een nuttige oplossing zijn om je tekort aan te vullen en je welzijn te verbeteren. Raadpleeg voor gebruik altijd je huisarts of zorgverlener om de juiste dosering en het beste behandelplan voor jouw situatie vast te stellen.

Voordelen van Magnesan Forte Plus

Voordelen van Magnesan Forte Plus Magnesan Forte Plus biedt tal van voordelen voor mensen met een magnesiumtekort. Dit supplement is speciaal samengesteld om de tekorten aan te vullen en je algemene welzijn te verbeteren.

Hier zijn enkele belangrijke voordelen van het gebruik van Magnesan Forte Plus:
1. Verbeterde energieproductie: Magnesium speelt een essentiële rol bij de productie van ATP, de energiemolecule in ons lichaam. Door je magnesiumtekort aan te vullen met Magnesan Forte Plus, kun je een boost krijgen in je energieniveaus en vermoeidheid verminderen.
2. Verlichting van spierkrampen: Met het juiste magnesiumniveau kunnen spierkrampen en spasmen worden verminderd. Magnesan Forte Plus kan daarom helpen bij het ontspannen en samentrekken van je spieren, waardoor pijnlijke krampen worden verlicht.
3. Ondersteuning voor een gezonde slaap: Een goede nachtrust is essentieel voor onze algehele gezondheid en welzijn. Magnesan Forte Plus kan helpen bij het reguleren van ons zenuwstelsel, wat resulteert in een diepere, meer rustgevende slaap zonder onderbreking.
4. Betere gemoedstoestand: Door je magnesiumniveaus aan te vullen, kun je prikkelbaarheid verminderen en stemmingswisselingen stabiliseren. Magnesium speelt een sleutelrol bij de regulering van neurotransmitters die verantwoordelijk zijn voor onze stemming.
5. Verbeterde cognitieve functie: Magnesium is ook belangrijk voor een optimale hersenfunctie. Door Magnesan Forte Plus te gebruiken, kun je concentratieproblemen verminderen en je focus en helder denken verbeteren. Niet alleen kunnen deze voordelen je algehele welzijn verbeteren, maar ze kunnen bovendien ook een positieve invloed hebben op andere aspecten van je leven, zoals werkprestaties, sportieve prestaties en persoonlijke relaties. Kies voor de voordelen van Magnesan Forte Plus en geef je lichaam de nodige ondersteuning om optimaal te functioneren.

Samenstelling van Bonusan Magnesan Forte Plus:
Bevat per gecoate tablet:
Actief vitamine B6 (als pyridoxaal-5-fosfaat) 3 mg RI 214%
Magnesium (als magnesiumbisglycinaat) 150 mg RI 40%
Taurine 100 mg
L-Glycine 100 mg

Ingrediënten van Bonusan Magnesan Forte Plus:
Magnesiumbisglycinaat, vulstof (microkristallijne cellulose (cellulosegel), cellulose (HPC), croscarmellose natrium), taurine, L-glycine, glansmiddel (HPMC, MCT-olie), antiklontermiddel (magnesiumstearaat), pyridoxaal-5-fosfaat.

Dit product is vrij van: Conserveermiddelen, dierlijke substanties, gelatine, GGO, gist, gluten, lactose, maïs, soja, synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen, toegevoegde sacharose.

Gebruik van Bonusan Magnesan Forte Plus:

🌟 Aanbeveling voor een stralende gezondheid! 🌟

Neem dagelijks 1 tot 3 tabletten in tijdens of direct na je maaltijd en voel de kracht van een evenwichtige voeding. Raadpleeg je gezondheidsprofessional voor persoonlijk advies als je niet genoeg baat hebt bij het product.

Onthoud altijd: niets vervangt een gebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl! De voedingssupplementen van Bonusan zijn daarentegen niet ter vervanging, maar juist om deze perfect aan te vullen. Maak het beste van je gezondheid met de juiste ondersteuning! 🌱🥦🥕

Voor het hele assortiment van Bonusan gaat u naar de merkpagina van Bonusan op onze website

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Magnesan Forte Plus 160 tabletten – Bonusan” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *