Magnesium Junior 90 tabletten – Vitakruid

  • Productnummer: 965949
  • EAN: 8717438692258

19,90

Productinformatie van Vitakruid Magnesium Junior:
Toepassing van Vitakruid Magnesium Junior:

Kinderen in de groei
Kinderen zijn nog volop in de groei en hierbij is het binnenkrijgen van de juiste vitamines en mineralen essentieel. Een goede start bij het ondersteunen van een gezonde leefstijl is de Multi Dag & Nacht Junior® die alle noodzakelijke vitaminen, mineralen en omega’s voor je opgroeiende kind bevat.

Magnesium neemt veel ruimte in beslag waardoor er slechts een kleine hoeveelheid in een multivitamine zit. Het suppleren van magnesium is daarom een goede aanvulling op een multi. Vandaar dat we speciaal voor kinderen een magnesium supplement hebben gecreëerd.

Goed voor het skelet en gebit*
Magnesium is een manusje-van-alles in ons lichaam. Het mineraal is betrokken bij wel honderden lichaamsprocessen. Ook voor kinderen in de groei is het mineraal belangrijk want het draagt onder meer bij aan de aanmaak van cellen en weefsels.* Magnesium is daarnaast van belang voor de samenstelling van de botten en de opbouw van sterke tanden.*

Voor een actieve leefstijl
Magnesium speelt een rol in de prikkeloverdracht tussen zenuwcellen, is belangrijk voor de spieren en ondersteunt het energieniveau.* Bijzonder nuttig voor kinderen die een actieve leefstijl hebben! Magnesium draagt hiermee bij aan fitheid en een normale spierwerking waardoor kinderen kunnen buitenspelen of sporten.*

Presteren in de schoolbanken
Ook op school kan magnesium ondersteuning bieden voor kinderen. Dit komt omdat het mineraal een positieve invloed heeft op de werking van het zenuwstelsel.* Magnesium is goed voor de leerprestatie, het concentratievermogen en het geheugen.* Daarnaast ondersteunt deze duizendpoot de gemoedstoestand en een goede geestelijke balans.*

Magnesium met een goede opname
Het lichaam neemt organische magnesiumvormen zoals tauraat, bisglycinaat en malaat het beste op. In onze dagelijkse voeding vinden we voornamelijk zogenoemd anorganisch gebonden magnesium dat minder biologisch beschikbaar is voor het lichaam, zoals magnesiumchloride, magnesiumhydroxide en magnesiumsulfaat. Hierdoor is het lichaam niet in staat om het mineraal goed op te nemen.

* Goedgekeurde gezondheidsclaims

Samenstelling van Vitakruid Magnesium Junior:
Elke tablet bevat:
Magnesium (malaat) 40 mg

Ingrediënten van Vitakruid Magnesium Junior:
Xylitol (zoetstof), Magnesium malaat, sorbitol (zoetstof), appelazijn extract, stearinezuur (anti-klontermiddel), natuurlijke frambozen aroma (smaakstof), acacia gom (anti-klontermiddel), magnesium stearaat (anti-klontermiddel).

Gebruik van Vitakruid Magnesium Junior Vegan:
U geeft uw kinderen 1 tot 3 tabletten per dag, tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Let op!
Voor kinderen tussen de 1 en 4 jaar raden we aan om de kauwtabletten fijn te stampen en eventueel te mengen in een drankje.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.
Voedingssupplementen van Vitakruid zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Vitakruid gaat u naar de merkpagina van Vitakruid op nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Magnesium Junior 90 tabletten – Vitakruid” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *