Magnesium Sport gel 500ml-Permsal

  • Productnummer: 017666
  • EAN:

38,95

MAGNESIUM SPORT GEL – 500 ML

 

BESCHRIJVING:

 

Massage :Een massage met magnesium sportgel bevordert de opname van het mineraal. Breng de gel ruim aan en masseer tot de gel is opgenomen (10 à 15 min.), eventueel extra aanbrengen indien gewenst. Na de behandeling het lichaam afnemen met een vochtige doek.

Bij toepassing op grote delen van het lichaam kan een warm tintelend gevoel optreden. Dit komt door de verwijding van de bloedvaten. Het kan geen kwaad. Pas wel op voor open wondjes, dit geeft een onaangenaam bijtend gevoel.

Sport gel is geschikt voor mensen met artrose, reumatische klachten en fibromyalgie. Het zorgt voor verlichting. Breng de magnesium sportgel aan op de pijnlijke plek, en binnen enkele minuten zullen de spieren ontspannen. De sportgel mag meerdere keren per dag worden aangebracht op de pijnlijke plekken.

Sporters hebben meer kans op een verstoorde energiehuishouding. Zij verliezen namelijk veel magnesium tijdens het zweten, dit kan zorgen voor een disbalans tussen calcium en magnesium, wat uiteindelijk leidt tot verkramping. Magnesium sportgel biedt de uitkomst, de gel zorgt ervoor dat het magnesium via de huid weer snel wordt aangevuld. TIP: breng de gel aan in de cooling down, op het bezwete lichaam. Laat dit 5 a 10 minuten inwerken en stap dan onder de douche. De optimale verzorging voor de gebruikte spieren en gewrichten.

Breng direct na het sporten of voor een massage de magnesium sportgel (op de bezwete) huid aan en masseer in. Laat 5 tot 10 minuten inwerken. Spoel desgewenst af. Dit afspoelen is niet noodzakelijk, maar wordt door veel mensen als prettig ervaren.

 

Nova Vitae BV

Elleboog 1

6713 KP Ede

www.nova-vitae.nl

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Magnesium Sport gel 500ml-Permsal” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *