Mariadistel Extract Alcoholvrij 30 ml – Natures Answer

  • Productnummer: 910534
  • EAN: 083000006456

20,95

Toepassing van Mariadistel Extract Alcoholvrij:
Ontdek de wonderen van Mariadistel (Silybum marianum)! Dit krachtige kruid staat al eeuwenlang bekend om zijn indrukwekkende voordelen, met name voor het ondersteunen van een gezonde leverfunctie en een evenwichtige suikerstofwisseling.

De charmante naam ‘mariadistel’ is gehuld in legendes: men zegt dat de witte vlekken op de bladeren zijn ontstaan uit de melk van de Heilige Maagd Maria. Bij het maken van mariadistel-supplementen zetten we de kracht van de zaden in.
Deze zaden, rijk aan flavonolignanen zoals silymarine met silybine als stercomponent, flavonoïden en fenolderivaten, zijn de geheime bron van zijn geweldige eigenschappen. Duik in de wereld van Mariadistel en ervaar zelf de kracht van dit bijzondere kruid!

Ontdek de kracht van Natures Answer Mariadistel Extract Alcoholvrij: jouw natuurlijke bondgenoot voor welzijn! Dankzij onze baanbrekende Advanced Botanical Fingerprint Technology garanderen we de authenticiteit van elk ingrediënt. We vergelijken en testen onze grondstoffen met de unieke blauwdruk van de oorspronkelijke plant. Zo weten we zeker dat je profiteert van de zuiverste essentie, precies zoals Moeder Natuur het bedoeld heeft.

Voordelen in één oogopslag:

  • Met zorg geproduceerd in een cGMP gecertificeerde omgeving.
  • 100% alcoholvrij voor een pure ervaring.
  • Glutenvrij, ideaal voor de bewuste consument.
  • Kosher gecertificeerd.
  • In elk flesje: 2 ml (ongeveer 56 druppels) bevat een krachtige 2000 mg Mariadistel (Silybum marianum) zaad extract.
  • Enkel verrijkt met gezuiverd water en plantaardige glycerine.

Gebruik van Natures Answer Mariadistel Extract Alcoholvrij:
Hoe te gebruiken? Simpel! Neem driemaal daags 1 tot 2 ml (28-56 druppels) aangevuld met een beetje water. Volg altijd het advies van je gezondheidsprofessional, schud het flesje goed voor gebruik en bewaar het veilig buiten het bereik van kinderen. Let op: Tijdens zwangerschap en borstvoeding niet gebruiken en houd je altijd aan de aanbevolen dosering.

Geef je gezondheid een natuurlijke boost! Maar vergeet niet: voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde voeding en een gezond leven, maar ze zijn wel een fantastische aanvulling!

Voor alle producten van Natures Answer gaat u naar de merkpagina van Natures Answer op onze website!

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mariadistel Extract Alcoholvrij 30 ml – Natures Answer” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *