Mega Q10 400 mg 60 capsules – Nova Vitae

  • Productnummer: 2074NV
  • EAN: 8717473094062

119,95

Toepassing van Nova Vitae Mega Q10 400 mg:
In de jaren 80 is het wetenschappelijk onderzoek naar co-enzym Q10 goed op gang gekomen.
Dit werd mede veroorzaakt doordat co-enzym Q10 toen in grote hoeveelheden commercieel verkrijgbaar werd via farmaceutische bedrijven in Japan, maar ook door het beschikbaar komen van geavanceerde analysesystemen zoals hogedrukvloeistofchromatografie, waardoor co-enzym Q10-niveaus in bloed en weefsel direct gemeten konden worden.

Coenzym Q10 is een vet oplosbare stof, die in iedere lichaamscel aangetroffen wordt.
De grootste hoeveelheid kan echter gevonden worden in het hart gevolgd door andere organen en weefsels die veel energie verbruiken.

In de meest ideale omstandigheden produceert het lichaam voldoende Q10, daarnaast komt het in kleine hoeveelheden voor in (vooral dierlijke) voeding.
De lichaamseigen aanmaak kan in sommige situaties echter onvoldoende zijn en neemt met het vorderen van de leeftijd flink af.
Q10 in de vorm Ubiquinol is de best opneembare vorm van Q10 en een stabiele vorm van Q10 die momenteel op de markt is.

Te gebruiken bij:

  • bloedend tandvlees
  • parodontitis, loszittende tanden
  • vermoeidheid, herstel na ziekte
  • verminderde weerstand

Algemene beschrijving
Ubiquinon Q 10 ook wel co-enzym Q10 genoemd is een in de natuur voorkomende stof die een centrale rol speelt bij de energieproductie in cellen. Het co-enzym Q 10 is absoluut noodzakelijk om cellen, weefsels en inwendige organen optimaal te laten functioneren. Deze energieproducerende mechanismen noemt men ook wel bio-energetische processen.

Gezond tandvlees
Parodontitis begint als een infectie in de rand van het tandvlees en breidt zich naar beneden uit in de nauwe pockets tussen het tandvlees en de tandhals. Uiteindelijk verliezen de tanden hun greep op het kraakbeen en laten los. Q 10 versnelt de energieomzetting in het tandvlees met als gevolg dat de tanden weer muurvast zitten. Dankzij Q 10 heeft het tandvlees weer een gezonde kleur, bloed het niet meer en sluit het weer prima aan.

Brandstof voor het lichaam
In bepaalde gevallen is de hoeveelheid co-enzym Q 10 die beschikbaar is in het lichaam niet optimaal. Een verminderde weerstand en vermoeidheid kunnen dan het gevolg zijn. Door het co-enzym Q 10 als voedingssupplement te gebruiken wordt het energieniveau weer hersteld waardoor u weer bruist van de energie en aanzienlijk sneller herstelt van een ziekte.

Samenstelling van Nova Vitae Mega Q10 400 mg:
Elke capsule bevat:
Co enzym Q10 (ubiquinol) 400 mg
(Kaneka ubiquinol)

Ingrediënten van Nova Vitae Mega Q10 400 mg:
Olijfolie (koudgeperst), gelatine, co enzym Q10 (Kaneka ubiquinol), geleermiddel (glycerol), gezuiverd water en bijenwas.

Dit product is gegarandeerd vrij van suiker, zout, gist, tarwe, gluten, mais, soja, eieren en melk. 

Gebruik van Nova Vitae Mega Q10 400 mg:
Volwassenen nemen dagelijks als voedingssupplement 1 capsule bij voorkeur bij een maaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.
Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mega Q10 400 mg 60 capsules – Nova Vitae” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *