Onnit

Toon filters

Toont alle 2 resultaten

Onnit is een leider in klinisch onderzochte supplementen. Van de cognitief versterkende Alpha BRAIN tot de dagelijkse stressformule van New MOOD, Onnit heeft een breed scala aan formules ontworpen om mensen te helpen hun optimale prestaties te bereiken.

Toegewijd aan het inspireren van topprestaties met grensverleggende wetenschap, met volledig natuurlijk gegroeide voedingsstoffen en beproefde strategieën van topsporters en medische professionals. Met hun lijn van supplementen, voeding en fitnessapparatuur zal Onnit jou helpen om een nieuw niveau van welzijn te bereiken, genaamd Total Human Optimization.

De Onnit boodschap van Total Human Optimization is universeel. Met wereldkampioenen, topsporters, entertainers, beroemdheden en gewone mensen, wordt iedereen vandaag de dag blijkbaar Onnit. Met een aantal van haar beroemde supporters zoals Joe Rogan, Aubrey Marcus, Donald “Cowboy” Cerrone, Gary Vaynerchuk, Kyle Kingsbury, Ken Block, Jason Ellis, JP Sears, Dominic Monaghan, Ben Greenfield, Joe Defranco, Lewis Howes, Michelle Waterson, Demetrious Johnson, Marloes Coenen, Jayme Foxx, Ryan Holiday, Dr. Dan Engle… Om er maar een paar te noemen. Geen wonder dat we Onnit’s naam overal in de BJJ en MMA gemeenschap zien!

Het menselijk lichaam is ons instrument dat we bespelen om grootsheid te bereiken, en om het lichaam te optimaliseren voor topprestaties is de juiste voeding, conditie en supplementatie nodig.