Synofit

Toon filters

Resultaat 1–16 van de 17 resultaten wordt getoond

Synofit brengt u weer in beweging!

Synofit is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in natuurlijke voedingssupplementen die gericht zijn op de gezondheid van de gewrichten, spieren en botten. Het merk is opgericht in 2010 door Jos van Erp, die op zoek was naar een natuurlijke oplossing voor zijn eigen gewrichtsproblemen. Na jarenlang onderzoek ontwikkelde hij Synofit, een productlijn gebaseerd op de Groenlipmossel uit Nieuw-Zeeland.

De Groenlipmossel is een bijzonder ingrediënt dat bekend staat om haar ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen. Het wordt al eeuwenlang gebruikt door de Maori’s in Nieuw-Zeeland vanwege haar geneeskrachtige werking. De mossel bevat namelijk unieke omega-3-vetzuren en glycosaminoglycanen (GAG’s) die niet in andere bronnen voorkomen. Deze stoffen hebben een ontstekingsremmende werking en kunnen de pijn en stijfheid in de gewrichten verminderen.

De producten van Synofit zijn gebaseerd op de Groenlipmossel en bevatten daarnaast nog andere natuurlijke ingrediënten die gericht zijn op het ondersteunen van de gewrichtsgezondheid. Zo bevat Synofit ook Curcumine, Glucosamine, Chondroïtine, MSM, Omega-3 vetzuren en Vitamine D3. Deze ingrediënten zijn geselecteerd vanwege hun bewezen effectiviteit en hun vermogen om de werking van de Groenlipmossel te ondersteunen.

Het assortiment van Synofit bestaat uit verschillende producten, waaronder Synofit Basic, Synofit Premium, Synofit CurcuPlus en Synofit Vloeibaar. Synofit Basic is het instapproduct van Synofit en bevat naast de Groenlipmossel ook Glucosamine en Chondroïtine. Deze combinatie is gericht op het ondersteunen van het kraakbeen en het verminderen van de pijn en stijfheid in de gewrichten. Synofit Premium is een uitgebreidere versie van Synofit Basic en bevat naast de Groenlipmossel, Glucosamine en Chondroïtine ook MSM, Vitamine D3 en Curcumine. Deze ingrediënten zijn toegevoegd vanwege hun ontstekingsremmende en pijnstillende werking.

Synofit CurcuPlus is een speciale variant van Synofit die zich richt op het verminderen van ontstekingen in het lichaam. Dit supplement bevat naast de Groenlipmossel en Curcumine ook Piperine en Gember. Deze combinatie verhoogt de opname van Curcumine in het lichaam en versterkt haar ontstekingsremmende werking. Synofit Vloeibaar is een uniek product van Synofit dat vloeibaar is en daardoor gemakkelijker door het lichaam wordt opgenomen. Dit supplement bevat naast de Groenlipmossel ook Glucosamine, Chondroïtine en Vitamine C.