Airflow Care 100 ml – Synofit

  • Productnummer: 936889
  • EAN: 8720254681726

14,95

Productinformatie van Synofit Airflow Care:
Toepassing van Synofit Airflow Care:
Airflow Care van Synofit is een uniek supplement dat is ontworpen om de luchtwegen en het immuunsysteem te ondersteunen. Het bevat een combinatie van ingrediënten die helpen bij het verminderen van ontstekingen en het stimuleren van de afweer van het lichaam.

Een van de belangrijkste ingrediënten in Airflow Care is echinacea, een plant die bekend staat om zijn immuunversterkende eigenschappen. Echinacea heeft aangetoond dat het de activiteit van immuuncellen verhoogt, waardoor het lichaam beter in staat is om ziekteverwekkers te bestrijden.

Daarnaast bevat Airflow Care ook zwarte bes, een andere plant met ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen. Zwarte bes is ook bekend om zijn vermogen om allergische reacties te verminderen, wat het een nuttig ingrediënt maakt voor mensen die last hebben van allergieën.

Airflow Care bevat ook vitamine C, een belangrijke voedingsstof voor het immuunsysteem. Vitamine C staat bekend om zijn vermogen om ontstekingen te verminderen en de productie van immuuncellen te stimuleren. Door het toevoegen van vitamine C aan Airflow Care, wordt de algehele effectiviteit van het supplement versterkt.

Een ander belangrijk ingrediënt in Airflow Care is zink, een mineraal dat een belangrijke rol speelt bij het immuunsysteem. Zink heeft aangetoond dat het de productie van witte bloedcellen stimuleert en het vermogen van het lichaam om ziekteverwekkers te bestrijden verbetert. Daarnaast kan zink ook helpen bij het verminderen van ontstekingen in de luchtwegen.

Airflow Care is ook verrijkt met selenium, een mineraal dat belangrijk is voor de werking van het immuunsysteem. Selenium heeft aangetoond dat het de activiteit van immuuncellen verhoogt en het vermogen van het lichaam om ziekteverwekkers te bestrijden verbetert. Daarnaast heeft selenium ook antioxiderende eigenschappen, waardoor het kan helpen bij het beschermen van het lichaam tegen schadelijke vrije radicalen.

Al met al is Airflow Care een krachtig supplement dat kan helpen bij het ondersteunen van de luchtwegen en het immuunsysteem. Door het combineren van echinacea, zwarte bes, vitamine C, zink en selenium, biedt dit supplement een uitgebreide formule voor het versterken van de afweer van het lichaam en het verminderen van ontstekingen. Bovendien is Airflow Care veilig en effectief voor dagelijks gebruik en is het geschikt voor mensen van alle leeftijden.

Samenstelling van Synofit Airflow Care:
Elke 6 ml bevat:
Veldzuring extract 1:8 108 mg
Vlierbloesem en -blad extract 1:1,33 108 mg
Verbena extract 1:5108 mg
Brandnetel extract 1:5 108 mg
Zonnedauw extract 1:5 54 mg
Tijm extract 1:8 54 mg
Vitamine C 36 mg
Vitamine B3 7,2 mg
Vitamine B8 22,5 mcg

Ingrediënten van Synofit Airflow Care:
Water, voedingszuur (citroenzuur), veldzuring (Rumex acetosa), vlier (Sambucus nigra)-bloesem en -blad, verbena (Verbena officinalis), brandnetel (Urtica dioica), zonnedauw (Drosera rotundifolia), tijm (Thymus vulgaris), aroma (sinaasappel), vitaminen (vitamine C, vitamine B3, vitamine B8), verdikkingsmiddel (xanthaangom), conserveermiddel (kaliumsorbaat), zoetstof (steviolglycosiden).

Allergeneninformatie: kan sporen bevatten van weekdieren.

Gebruik van Synofit Airflow Care:
Synofit Airflow Care is een drank die oraal (via de mond) wordt ingenomen. Er wordt een doseerspuitje meegeleverd waarmee de hoeveelheid goed kan worden afgemeten.

Het is mogelijk om de drank met het doseerspuitje direct in de mond te spuiten. Een hygiënischer alternatief is het spuitje te gebruiken om de juiste hoeveelheid (met beleid!) op een eetlepel te spuiten, en daarna de drank met de eetlepel in te nemen.

U mag de vloeistof direct na inname doorslikken. Indien gewenst kunt u de drank ook eerst even in de mond houden om het direct in aanraking te laten komen met het mondslijmvlies (tandvlees), waarna u de drank alsnog doorslikt.

De meeste gebruikers vinden de smaak van de drank erg toegankelijk.

U mag na het innemen van de drank meteen eten of drinken.

– Kinderen 2 – 5 jaar: neem 2 x per dag 1 ml.
– Kinderen 6 – 11 jaar: neem 2 x per dag 1,5 ml.
– 12 jaar en ouder: neem 2 x per dag 3 ml, tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwing:
Niet gebruiken bij een maagzweer.
Niet gebruiken tijdens zwangerschap of het geven van borstvoeding.
Niet gebruiken bij kinderen onder de twee jaar.

Goed schudden voor gebruik.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.
Voedingssupplementen van Synofit zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.

Voor alle producten van Synofit gaat u naar de merkpagina van Synofit op www.nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Airflow Care 100 ml – Synofit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *