Multicheck- Glucose Teststrips, 25 stuks, Testjezelf

  • Productnummer: 865000
  • EAN:

14,44

U wilt af en toe uw glucose meten (en uw cholesterol) maar daar niet teveel voor betalen of strips hoeven weg te gooien?

Gebruik dan vanaf nu de Multicheck™ Glucose Teststrips. Deze strips zijn bestemd voor de gecombineerde Multicheck™ Cholesterol- en Glucosemeter. Met deze unieke meter kunt u niet alleen betrouwbaar uw glucose meten, maar ook (belangrijk voor diabetici) regelmatig uw cholesterol.

De Multicheck glucose strips worden verkocht per 25 inclusief handige code sleutel. Iedere verpakking bloedsuikerstrips is voorzien van een codesleutel. Deze sleutel garandeert een exacte meting. De sleutel is een extra controle op de juiste werking van de teststrip.

Door de codesleutel wordt de strip ook automatisch herkend, vervolgens weet u binnen slechts 6 seconden uw glucose waarde. De strip heeft een zeer kleine bloeddruppel nodig. Klinische onderzoeken tonen aan dat de Multicheck™ glucosestrips zeer betrouwbaar zijn. De waarden komen overeen en zijn vergelijkbaar (plasma kalibratie) met een lab bepaling.

LET OP: alleen geschikt voor de Multicheck™ – Glucose & Cholesterol meter!

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Multicheck- Glucose Teststrips, 25 stuks, Testjezelf” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *