Nattokinase Ultra 100 mg 60 capsules – Nova Vitae

 • Productnummer: 2474NV
 • EAN: 8717473128514

48,95

Toepassing van Nova Vitae Nattokinase Ultra 100 mg:

Nattokinase is een enzym dat wordt geproduceerd door het fermentatieproces van het Japanse gerecht genaamd “natto,” dat gefermenteerde sojabonen zijn. Natto wordt traditioneel geconsumeerd in Japan en staat bekend om zijn specifieke smaak en geur. Nattokinase is populair geworden als voedingssupplement vanwege mogelijke gezondheidsvoordelen, met name voor de cardiovasculaire gezondheid.

Wat Nattokinase doet als voedingssupplement:

 1. Bloedstolling en bloedcirculatie:
  • Nattokinase staat bekend om zijn potentieel om de bloedstolling te beïnvloeden. Het enzym kan fibrinolyse bevorderen, wat het oplossen van bloedstolsels betekent. Hierdoor wordt soms gedacht dat het de bloedcirculatie kan verbeteren en het risico op ongewenste stolselvorming kan verminderen.
 2. Bloeddrukregulatie:
  • Sommige studies suggereren dat Nattokinase een rol kan spelen bij het reguleren van de bloeddruk. Het enzym kan de productie van stikstofmonoxide bevorderen, wat de bloedvaten kan verwijden en de bloeddruk kan verlagen.
 3. Cardiovasculaire gezondheid:
  • Door de potentiële invloed op bloedstolling en bloeddruk, wordt Nattokinase gezien als een supplement dat de algemene cardiovasculaire gezondheid kan ondersteunen.

Samenstelling van Nova Vitae Nattokinase Ultra 100 mg:
Elke capsule bevat:
Nattokinase 100 mg
Voorziet in 2000 FU*
*Fibrinolytic Units

– Fibrinolytische eenheden verwijzen naar de maatstaf voor de activiteit van fibrinolytische enzymen, zoals bij Nattokinase. Fibrinolyse is het proces waarbij bloedstolsels worden opgelost en afgebroken, met als doel het handhaven van een normale bloedcirculatie. Fibrinolytische enzymen, waaronder Nattokinase, spelen een rol bij het bevorderen van fibrinolyse.

De term “fibrinolytische eenheden” wordt gebruikt om de activiteit of potentie van deze enzymen te meten. Het geeft aan hoeveel fibrinolytische activiteit een bepaalde hoeveelheid van het enzym heeft. De meting wordt vaak uitgedrukt als FU (fibrinolytische eenheden) of FU/g (fibrinolytische eenheden per gram) –

Ingrediënten van Nova Vitae Nattokinase Ultra 100 mg:
Nattokinase (SOJA), rijstmeel, plantaardige capsule, plantaardig magnesiumstearaat.

Dit product is gegarandeerd vrij van gluten, tarwe, gist, melk, lactose, soja, kunstmatige kleur-, smaak-, en zoetstoffen en conserveringsmiddelen.
Dit product is Non-GMO.
Dit product is geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten.

Gebruik van Nova Vitae Nattokinase Ultra 100 mg:
Volwassenen nemen als voedingssupplement 1 tot 2 keer per dag een capsule bij voorkeur bij een maaltijd met water in tenzij anders is voorgeschreven door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Nova Vitae is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Nova Vitae gaat u naar de merkpagina van Nova Vitae  op onze website.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nattokinase Ultra 100 mg 60 capsules – Nova Vitae” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *