Omega 3 Algenolie DHA 200 mg 60 capsules – Nova Vitae

  • Productnummer: 2397NV
  • EAN: 8717473127081

20,95

Productinformatie van Nova Vitae Omega 3 Algenolie DHA 200 mg:
Toepassing van Nova Vitae Omega 3 Algenolie DHA 200 mg:

Nova Vitae heeft als eerste een absolute, natuurlijke, plantaardige en veganistische Omega 3 Algenolie met een gestandaardiseerde hoeveelheid van 200 mg DHA per capsule laten ontwikkelen.

De hoeveelheid DHA (200 mg) komt uit 500 mg algenolie.

De capsule lijkt op een softgel capsule van gelatine maar door een uniek, nog vrij onbekend productieproces is het mogelijk om met behulp van Tapioca(zet)meel, ook wel bekend onder de naam Cassave, plantaardige glycerine* en water een volledig plantaardige capsule te produceren.

Men zou verwachten dat aan deze nieuwe ontwikkelingen een aanzienlijk prijskaartje zou hangen maar juist door de eenvoud is kwaliteit ook betaalbaar geworden.
* De plantaardige glycerine is afkomstig van duurzaam geproduceerde palmolie.

Toegestane gezondheidsclaims naar aanleiding van wetenschappelijk onderzoek:
Kinderclaims:

– De inname van DHA door de moeder draagt bij tot de normale ontwikkeling van de ogen van de foetus en bij zuigelingen die borstvoeding krijgen (bij een dagelijkse inname van ten minste 200 mg DHA)
– De inname van DHA draagt bij tot de normale ontwikkeling van het gezichtsvermogen van zuigelingen tot de leeftijd van 12 maanden (bij een dagelijkse inname van 100 mg DHA)
– De inname van DHA door de moeder is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen van de foetus en van zuigelingen die borstvoeding krijgen (bij een dagelijkse inname van ten minste 200 mg DHA door de moeder)
Standaardclaims:
– De inname van DHA draag  bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen (bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA)
– De inname van DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie (bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA)
– De inname van DHA draagt bij aan het behoud van een normaal vetgehalte in het bloed (dit effect wordt bereikt bij een dagelijkse inname van 2 gram DHA waarbij de dagelijkse inname van EPA en DHA niet meer dan 5 gram mag bedragen).

Samenstelling van Nova Vitae Omega 3 Algenolie DHA 200 mg:
Elke plantaardige capsule (is een dagdosering) bevat:
Algenolie 500 mg
– waarvan DHA (Docosahexaeenzuur) 200 mg
Vitamine E (d-alfa-tocoferol) 5 mg

Ingrediënten van Nova Vitae Omega 3 Algenolie DHA 200 mg:
Algenolie, Plantaardige capsule (tapiocazetmeel, plantaardige glycerine en water), Vitamine E (d-alfa-tocoferol).

Dit product is gegarandeerd vrij van: gluten, eieren, melk en / of melkproducten (lactose), soja, vis en of / visproducten, schaaldieren, selderij, mosterd, pinda’s en noten, sesamzaad, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Dit product is geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten.

Gebruik van Nova Vitae Omega 3 Algenolie DHA 200 mg:
Volwassenen nemen als voedingssupplement 1 tot 2 capsules per dag bij voorkeur bij de maaltijd met wat water in tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk.
Een supplement van Nova Vitae is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Nova Vitae gaat u naar de merkpagina van Nova Vitae  op www.nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Omega 3 Algenolie DHA 200 mg 60 capsules – Nova Vitae” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *