Omega 3 Vegan Algenolie DHA en EPA 150 ml – Arctic Blue

  • Productnummer: 935623
  • EAN: 8719992626168

44,90

Productinformatie van Arctic Blue Omega 3 Vegan Algenolie DHA & EPA :
Toepassing van Arctic Blue Omega 3 Vegan Algenolie DHA & EPA :
De alg Schizochytrium sp. is het enige plantje ter wereld dat in staat is grote hoeveelheden van de meervoudig onverzadigde omega-3 vetzuren DHA en EPA te maken. Precies de vetten die ook in vette vis voorkomen. Dat is niet zo gek als je bedenkt dat vette vissoorten afhankelijk zijn van het eten van algen of het eten van kleine visjes die algen hebben gegeten.

De alg wordt gekweekt onder gesloten en gecontroleerde omstandigheden. Hierdoor is er geen kans op verontreiniging vanuit de zee. Uit de alg wordt een olie gewonnen die:

– 100% plantaardig is.
– Een perfecte smaak heeft (zonder vissmaak of oprispingen).
– Ook geschikt is voor gebruik in salades, yoghurt en smoothies.
– Een zeer lage Totox-waarde heeft.
– Per theelepel een dosering DHA en EPA bevat te vergelijken met ruim 1 haring.
– 100% natuurlijk is en vrij van conserveringsmiddelen, kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen en vrij van de allergenen suiker, gluten, gist, gelatine, lactose, mais, soja en GMO.

Waarom is het nemen van een omega-3 supplement nuttig?
Omega-3 vetten behoren tot onze essentiële voedingsstoffen. Dat betekent dat, net als bij de meeste vitaminen, je ze via de voeding moet binnenkrijgen. Omdat veel mensen niet van de echte vette vis houden (haring, makreel, sardientjes), is een Omega-3 supplement zoals visolie of algenolie handig.

Wat zegt de wetenschap over omega-3?
De Omega-3 vetzuren behoren tot de voedingsstoffen die het best zijn onderzocht. Duizenden studies zijn er gedaan naar het belang van deze goede vetten voor onze gezondheid. Vandaar dat de Europese overheid ook officiële gezondheidsclaims heeft opgesteld, die het effect verwoorden van de Omega-3 vetten op het hart, hersenen, ogen, bloeddruk, bloedvetspiegel en het ongeboren kind.

Samenstelling van Arctic Blue Omega 3 Vegan Algenolie DHA & EPA :
Elke theelepel (= 2,5 ml) bevat:
Algenolie 2350 mg
waarvan Omega-3 1450 mg
– EPA 340 mg
– DHA 990 mg

Ingrediënten van Arctic Blue Omega 3 Vegan Algenolie DHA & EPA :
Olie van de microalg Schizochytrium sp., kokosolie (MCT) natuurlijk sinaasappel aroma, rozemarijn extract, antioxidant (tocoferolrijk extract en ascorbylpalmitaat). Het vitamine-E houdende, natuurlijke antioxidant tocoferolrijk extract beschermt de gevoelige Omega-3 vetzuren. Het sinaasappel aroma komt dus uit echte sinaasappels. Het rozemarijn extract uit echte rozemarijn blaadjes. Ascorbylpalmitaat is niet meer dan is de natuurlijke vet-oplosbare vorm van vitamine C.

Het vitamine-E houdende, natuurlijke antioxidant tocoferolrijk extract beschermt de gevoelige Omega-3 vetzuren. Het sinaasappel aroma komt dus uit echte sinaasappels. Het rozemarijn extract uit echte rozemarijn blaadjes.

Dit product is hypoallergeen.

Gebruik van Arctic Blue Omega 3 Vegan Algenolie DHA & EPA :
U neemt 1 theelepel (= 2,5 ml) per dag, tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
Bij voorkeur innemen tijdens de maaltijd. Vanwege de smaak kan de olie ook heel goed worden gebruikt in havermout, yoghurt, salades, shakes en smoothies. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Geschikt vanaf 3 jaar.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.
Voedingssupplementen van Arctic Blue zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Omega 3 Vegan Algenolie DHA en EPA 150 ml – Arctic Blue” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *