Quercetine 500 mg 240 capsules – Nova Vitae

  • Productnummer: 2361NV
  • EAN: 8717473094369

122,95

Toepassing van Nova Vitae Quercetine 500 mg:
Quercetine is waarschijnlijk de meest wijdverspreide flavonoïde.
Het komt in hoge concentraties voor in kappertjes, lavas, appels en koolsoorten (broccoli, boerenkool, bloemkool), bessen, frambozen, druiven, sperziebonen, knoflook, tomaat en uien, met name rode uien (de hoogste concentraties komen voor in de buitenste ringen). Veel medicinale planten (zoals de Japanse notenboom en het sint-janskruid), groene thee en vlier danken veel van hun activiteit aan het hoge quercetine gehalte.
Aangezien de voedingswaarde van bovenstaande voeding schrikbarend achteruit gaat wordt quercetine helaas ook steeds minder aangetroffen in voeding.
Quercetine valt onder de subgroep van de flavonolen, die planten onder meer beschermen tegen aantasting door insecten of micro-organismen.

Ook wijn is rijk aan quercetine. Aangezien quercetine met name in de druivenschil voorkomt, zijn de gehaltes in rode wijn hoger dan in witte wijn.
Daarnaast draagt ook het rijpen van wijn in houtvaten bij aan een hoog quercetine gehalte, aangezien de stof langzaam vanuit het hout in de wijn overgaat.

Samenvattend:
Quercetine komt in aanzienlijke hoeveelheden voor in vele soorten groenten en fruit, waaronder uien, appels, bessen, bladgroenten, thee en vele andere plantaardige producten.

VOORDELEN
– 500 mg quercetine per plantaardige capsule
– Geschikt voor vegetariër en veganist

Samenstelling van Nova Vitae Quercetine 500 mg:
Quercetine 500 mg

Ingrediënten van Nova Vitae Quercetine 500 mg:
Quercetine, microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat, hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige capsule).

Gebruik van Nova Vitae Quercetine 500 mg:
Volwassenen nemen als voedingssupplement 1 tot 3 maal daags 1 capsule bij voorkeur in met water bij een maaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
Raadpleeg een deskundige alvorens dit supplement te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik of ziekte.
Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Nova Vitae is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Nova Vitae gaat u naar de merkpagina van Nova Vitae op www.nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Quercetine 500 mg 240 capsules – Nova Vitae” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *