Rijst Proteine Shake Naturel Biologisch 500 gram – Mattisson

  • Productnummer: 886903
  • EAN: 8717677963065

16,95

Toepassing van Mattisson Rijst Proteine Shake Naturel Biologisch:
Rijst proteïne is gemaakt van bruine gekiemde rijst en een goede vervanger van (dierlijke) eiwitbronnen zoals Wei- en Soja proteïnen. Rijst proteïne wordt gemaakt middels een proces dat ervoor zorgt dat de uiteindelijke proteïne hoger is in eiwitten en lager in vetten en koolhydraten dan het oorspronkelijke product. Rijst proteïne bevat alle essentiële aminozuren en is glutenvrij. Door de toevoeging van Stevia en Vanille poeder is deze rijst proteïne wat zoeter van smaak.

Voordelen Rijst proteïne
Rijst proteïne is een bron van eiwitten en bevat 80 gram eiwitten per 100 gram product. Eiwitten zijn van essentieel belang voor ons lichaam, het zijn de bouwstenen van onze cellen en weefsels. Eiwitten dragen bij tot de instandhouding en groei van de spiermassa en de instandhouding van normale botten. Rijst proteïne is daarnaast rijk aan het aminozuur L-glutamine.

Ingrediënten van Mattisson Rijst Proteine Shake Naturel Biologisch:
100% Biologische Bruine rijst Proteïne concentraat.

Gebruik van Mattisson Rijst Proteine Shake Naturel Biologisch:
Rijst proteïne is geschikt voor dagelijks gebruik en kan zowel voor als na de training, tijdens de maaltijd of voor het slapen gaan worden gebruikt. 2 maatschepjes (ca. 30 g) mengen in blender, mixer of shaker met 250 ml water, vruchtensap of smoothie. Ook te gebruiken als extra toevoeging in muesli- ontbijt.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rijst Proteine Shake Naturel Biologisch 500 gram – Mattisson” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *