RS Nutrition – Ashwaganda KSM-66

  • Productnummer: 945703
  • EAN: 8717973476764

Oorspronkelijke prijs was: €39,95.Huidige prijs is: €25,95.

Aanbieding!

RS Nutrition  Ashwaganda 60 Capsules 500 mg

Ashwaganda 60 capsules 500 mg, Ashwagandha is een klassiek medicinaal kruid. Het is één van de belangrijkste kruiden uit de Ayurveda, de traditionele geneeskunde in India. Door verschillende wetenschappelijke onderzoeken met indrukwekkende resultaten is Ashwagandha nu één van de meest populaire health boosters ter wereld geworden!

Wat doet Ashwagandha precies? En wat heb je er als sporter aan?

Ashwagandha, een kruid met veelzijdige voordelen, biedt een scala aan ondersteuning voor zowel fysieke als mentale gezondheid.

Het staat bekend om zijn vermogen om spiergroei te bevorderen en tegelijkertijd geestelijke druk en stress te verminderen. Daarnaast draagt het bij aan een gezonde geestelijke balans en ondersteunt het normale mentale prestaties.

Belangrijk is ook de rol van Ashwagandha bij het handhaven van fysieke en mentale capaciteiten, vooral in situaties van zwakte, uitputting, vermoeidheid en concentratieverlies.

Deze voordelen maken Ashwagandha een onmisbare aanvulling voor degenen die streven naar optimale prestaties, zowel in training als in het dagelijks leven.

Hoe gebruik je Ashwaganda 60 capsules

Neem simpelweg 1 capsule 2 keer per dag met geruime hoeveelheid water in.

Over RS Nutrition

Hét #1 supplementen merk voor sporters op de markt… al zeggen we het zelf ?
Door exclusief USA en UK Brands van hoge kwaliteit te verkopen heeft RealSupps in korte tijd een bekende naam opgebouwd in de wereld van voedingssupplementen voor sporters.
Met de visie om alleen het beste van het beste aan te bieden is RealSupps een eigen supplementenlijn begonnen: RS Nutrition. Een breed aanbod aan sportsupplementen met high-end ingrediënten, een krachtige werking en heerlijke smaken die onze naam “RealSupps” eer aan doet. Met succes, want klanten zijn fan. En daar zijn we erg trots op!
Ons motto is niet voor niets: ONLY HIGH-END SUPPS !

Waarschuwingen en bewaaradvies: Ashwaganda 60 capsules 500 mg

  • Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een evenwichtig voedingspatroon en een gezonde levensstijl.
  • De aanbevolen dosering niet overschrijden.
  • Buiten bereik van kinderen bewaren.
  • Niet gebruiken tijdens zwangerschap, als supplement voor kinderen of voor langere tijd zonder een dokter te raadplegen.
  • Pot goed gesloten bewaren tussen de 5-30 °C.
  • Koel, donker en droog bewaren. Consumeren binnen 6 maanden na opening van de verpakking.

Waarom staat er niet meer informatie over de werking van dit product?

Vanwege strenge EU-wetgeving mogen wij niet zomaar uitspraken doen over onze sportvoeding en supplementen. Denk bijvoorbeeld aan uitspraken als ‘dit product helpt je afvallen’ of ‘draagt bij aan het herstel van jouw spieren’. Alleen wettelijk goedgekeurde voedings- en gezondheidsclaims mogen we vermelden.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “RS Nutrition – Ashwaganda KSM-66” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *