Rundercollageen Hydrolysaat 500 gram – Nova Vitae

  • Productnummer: 283022
  • EAN: 8717473127951

27,95

Rundercollageen: wat is dat?
Rundercollageen is een eiwit dat wordt gewonnen uit runderen, met name uit hun botten, huid en andere bindweefsels.

Wat betekent eigenlijk het woord hydrolysaat?
In de context van eiwitten, zoals bij dit collageen, betekent hydrolyseren dat het eiwit wordt afgebroken in kleinere eenheden, bekend als peptiden, door het toevoegen van water en onder invloed van enzymen of zuren. Dit proces maakt het eiwit vaak gemakkelijker verteerbaar en opneembaar voor het lichaam. Het eindproduct van dit proces wordt hydrolysaat genoemd.

Wat is het belang van dit eiwit en waarom zou ik het gebruiken als voedingssupplement?
✨ Ondersteunt je welzijn met het dit rundercollageen! ✨ Afkomstig van de puurste bronnen – de botten en huid van runderen – is dit krachtige eiwit de sleutel tot een stralende huid, stevige botten en soepele gewrichten. Als de backbone van de natuur zelf, vormt collageen de essentie van welzijn in zoogdieren, inclusief onszelf.
Verlevendig je dagelijkse routine met dit krachtige voedingssupplement. Geef je lichaam wat het verdient! 🌺🌟

Wat is het belang van het feit dat rundercollageen wordt gewonnen uit runderen die alleen gras hebben gegeten?

Het gebruik van collageen van gras gevoerde runderen wordt als belangrijk beschouwd om verschillende redenen:

  1. Voedingswaarde: Gras gevoerde runderen hebben doorgaans een beter voedingsprofiel vergeleken met graan gevoerde runderen. Hun vlees bevat vaak meer omega-3 vetzuren en een betere verhouding van omega-6 tot omega-3. Hoewel deze verschillen voornamelijk meetbaar zijn in de vetzuren van het vlees kan het niet anders dan dat collageen van gras gevoerde runderen ook van een hogere kwaliteit is.
  2. Duurzaamheid: Grasvoeding is milieuvriendelijker dan graanvoeding. Graslanden kunnen koolstof opslaan, wat helpt bij het tegengaan van klimaatverandering. Bovendien vereist de productie van graan voor veevoer vaak meer hulpbronnen zoals water, land en pesticiden.
  3. Dierenwelzijn: Gras gevoerde runderen brengen meer tijd buiten door, grazend op weilanden, wat voor velen als een natuurlijker en humaner leven voor het vee wordt beschouwd.
  4. Chemische stoffen en antibiotica: Gras gevoerde runderen krijgen minder antibiotica en groeihormonen toegediend dan graan gevoerde runderen. Bovendien worden ze vaak op biologische boerderijen grootgebracht, wat betekent dat ze niet worden blootgesteld aan pesticiden en kunstmest die in conventionele graanproductie kunnen worden gebruikt.
  5. Zuiverheid en kwaliteit: producten afkomstig van gras gevoerde runderen zijn zuiverder, het gras kan tenslotte geen ongewenste toevoegingen of residuen van chemicaliën bevatten.

Bovenstaande redenen zijn voor ons voldoende om dit rundercollageen als een premium product te beschouwen!

Samenstelling van Nova Vitae Rundercollageen Hydrolysaat:
2 afgestreken eetlepels bevatten:
Gras gevoerd rundercollageen hydrolysaat 10 gram

Ingrediënten van Nova Vitae Rundercollageen Hydrolysaat:
100% Rundercollageen peptiden (PEPTAN® B 2000 LD)*/**.
*Peptan® collageen peptiden zijn Type I Collageen Peptiden. Dit betekent dat ze identiek zijn aan het collageen aanwezig in de beenderen en huid van het menselijk lichaam. Peptan® is een zeer zuiver, natuurlijk bioactief product, dat meer dan 97% eiwit bevat (gebaseerd op droog gewicht). De Peptan® collageen peptiden zijn beschikbaar in drie grondstof origines (vis (F), rund (B) en varken (P)). Peptan B en F zijn Kosher- en Halal-gecertificeerd.
**Peptan® bevat 18 aminozuren, de bouwstenen van onze weefsels en de hoofdcomponent van proteïnen. Glycine, proline en hydroxyproline vertegenwoordigen ongeveer 50% van Peptans® totale aminozuur gehalte; de glycine en proline concentratie in Peptan® is 10 tot 20 keer hoger dan in andere proteïnen. Bijgevolg biedt Peptan® gezondheidsvoordelen die niet in andere eiwitbronnen kunnen gevonden worden.

Gebruik van Nova Vitae Runder Collageen Hydrolysaat:
Boost je dag met een krachtig shot van Runder Collageen Peptides B 2000 LD Hydrolysaat Peptan®! Voeg simpelweg 10 gram van dit wondermiddel toe aan je water, vruchtensap, of nog beter: maak je SuperSmoothie extra speciaal! 🍹

Het beste moment? Ongeveer een half uur vóór je maaltijd.

Onthoud dat een evenwichtige voeding en gezonde leefgewoonten van groot belang zijn. Een voedingssupplement van Nova Vitae dient niet ter vervanging van een gevarieerde voeding.

Voor het gehele assortiment van Nova Vitae gaat u naar de merkpagina van Nova Vitae op onze website.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rundercollageen Hydrolysaat 500 gram – Nova Vitae” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *