Rutine 500 mg 90 tabletten – Nova Vitae

  • Productnummer: 8484
  • EAN: 8717473128484

32,95

Toepassing van Nova Vitae Rutine 500 mg:

Ontdek de kracht van natuurlijke ondersteuning met onze nieuwste toevoeging: Rutine 500 mg van Nova Vitae; een voedingssupplement zonder gelijke!
Gevuld met de buitengewone kracht van rutine, een bioflavonoïde gevonden in de schatten van moeder natuur.

Rutine, ook bekend als rutoside of quercetin-3-O-rutinoside, onthult zijn geheimen in elke tablet met 500 mg Rutine. We hebben de kracht van deze bioflavonoïde omarmd, gewonnen uit de natuurlijke schatten van citrusvruchten, boekweit, appels, thee en uien.

Ontdek de natuurlijke manier om rutine toe te voegen aan je dagelijkse routine. Rutine 500 mg wordt op de markt gebracht om de rijkdom van flavonoïden te benutten, waarbij citrusvruchten, appels, bessen, boekweit en thee als inspiratie dienen. Elke tablet is doordrenkt met de pure essentie van deze voedzame bronnen.

Voel de vernieuwende energie van Rutine 500 mg, een aanwinst voor je welzijnsreis. Een ode aan de overvloed van de natuur, gebracht door ons toegewijde team. Voeg de kracht van Rutine toe aan je dagelijkse ritueel en ontdek een nieuwe dimensie van welzijn.

Hier zijn enkele kenmerken en mogelijke toepassingen van rutine:

  1. Antioxidant: Deze stof heeft sterke antioxidante eigenschappen, wat betekent dat het kan helpen bij het neutraliseren van schadelijke vrije radicalen in het lichaam. Dit kan bijdragen aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress en schade.
  2. Ontstekingsremmend: Vanwege de antioxidante eigenschappen wordt rutine soms gebruikt vanwege zijn ontstekingsremmende effecten. Het kan helpen bij het verminderen van ontstekingen in het lichaam.
  3. Bloedvatgezondheid: Rutine kan de gezondheid van de bloedvaten bevorderen door de capillaire permeabiliteit en de bloedcirculatie te verbeteren. Hierdoor wordt het soms gebruikt ter ondersteuning van de veneuze circulatie en om de symptomen van aandoeningen zoals chronische veneuze insufficiëntie te verminderen.
  4. Ooggezondheid: Deze stof wordt onderzocht vanwege mogelijke voordelen voor de ooggezondheid. Het wordt soms gebruikt als aanvulling op het verminderen van symptomen van oogproblemen zoals retinale zwelling en bloedingen.

Samenstelling van Nova Vitae Rutine 500 mg:
Elke tablet bevat:
Rutine* (quercetin-3-O-rutinoside) 500 mg
* Uit de bloemknop van de Sophora japonica (honingboom)

Ingrediënten van Nova Vitae Rutine 500 mg:
Rutine, dicalcium fosfaat, plantaardige cellulose, plantaardig stearinezuur, croscarmellose, plantaardig magnesiumstearaat en silica.

Dit product is gegarandeerd vrij van gluten, tarwe, gist, melk, lactose, soja, kunstmatige kleur-, smaak-, en zoetstoffen en conserveringsmiddelen.
Dit product is Non-GMO.
Dit product is geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten.

Gebruik van Nova Vitae Rutine 500 mg:
Volwassenen nemen als voedingssupplement 2 tabletten per dag bij voorkeur bij een maaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Nova Vitae is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Nova Vitae gaat u naar de merkpagina van Nova Vitae  op onze website.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rutine 500 mg 90 tabletten – Nova Vitae” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *