Somatoline Cosmetic Kuur voor Buik- en Heupzone 150 ml

  • Productnummer: 61031
  • EAN:

43,95

Toepassing van Somatoline Cosmetic Kuur voor Buik- en Heupzone:
Dit is een speciale cosmetische creme die ongewenste plaatselijke vetophopingen rond de buik en heupen aanpakt en zo zorgt voor een slanker silhouet en zichtbaar verbeterde contouren.

Aanbevolen voor:
– Vrouwen met slanke benen en armen, maar met plaatselijk vet in de taille en op de heupen.
– Ook ideaal voor mannen die af willen van ongewenste vetophopingen rond de buikzone en de berucht “love handles”.

Werking:
– Vereenvoudigt het losmaken van vet.
– Zorgt voor een “warm-koud” effect, dat de werking van de actieve cosmetische bestanddelen versterkt en de stevigheid van de huid verbetert.

Werkzame bestanddelen:
Somatoline Cosmetic Kuur voor Buik- en Heupzone bevat het exclusieve Bioredux-complex, een samenstelling van microdeeltjes van natuurlijke zeealgen en actieve cosmetische ingredienten. Deze actieve bestanddelen zorgen voor een cryothermale werking (“warm-koud” effect), die de onderhuidse microcirculatie stimuleert, de afdrijving van overtollig vocht bevordert en de stevigheid van de huid verbetert. De bruine zeealgen stimuleren de afvoer van afvalstoffen uit de vetophopingen.

Gebruiksaanwijzing:
Dagelijks ruim aanbrengen op de te behandelen zones en met ronddraaiende bewegingen inmasseren tot de creme volledig door de huid is opgenomen. Voor de beste resultaten wordt geadviseerd het product dagelijks te gebruiken gedurende 28 dagen. Regelmatig gebruik na een kuur van vier weken helpt het verkregen figuur te behouden.
Na enkele minuten inmasseren kunt u een “warm-koud” gevoel van de huid ervaren, dat gepaard kan gaan met een licht tintelend gevoel en tijdelijke roodheid van de huid. De intensiteit van dergelijke reacties is afhankelijk van de individuele gevoeligheid.
Mogelijke reacties verdwijnen doorgaans binnen een half uur. Ze zijn een teken van de innovatieve cosmetische werking van het product. In geval van overmatige roodheid van de huid, het product met overvloedig koud water verwijderen.
Was uw handen zorgvuldig na gebruik.

Klinische testresultaten:
Wetenschappelijk klinisch onderzoek uitgevoerd onder 24 vrouwen met plaatselijke vetophoping op de buik en heupen heeft aangetoond dat na een correcte en consequente toepassing van het product:
– de omtrek van de taille en heupen tot 4 cm vermindert in vier weken (gemiddeld 2,5 cm*);
– de lichaamscontouren in 100% van de gevallen zijn verbeterd.

* Meting van de vermindering van heup- en tailleomgeving.
Vermindering met betrekking tot verbetering van het silhouet, niet in de zin van gewichtsverlies.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Somatoline Cosmetic Kuur voor Buik- en Heupzone 150 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *