Tribulus Terrestris 100 capsules – Nova Vitae

  • Productnummer: 2440NV
  • EAN: 8717473127722

34,95

Toepassing van Nova Vitae Tribulus Terrestris:

Tribulus terrestris is een plantensoort die van oudsher wordt gebruikt in de traditionele geneeskunde van verschillende culturen, waaronder de Chinese en Ayurvedische geneeskunde. Het staat bekend om zijn potentiële gezondheidsvoordelen en wordt vaak gebruikt als een supplement om verschillende doelen te ondersteunen.

De plant, die voornamelijk wordt aangetroffen in delen van Zuid-Europa, Azië, Afrika en Australië, staat ook bekend als “geitensla” of “duivelsklauw.” De actieve bestanddelen van Tribulus terrestris zijn onder meer saponinen, flavonoïden, alkaloïden en andere fytochemicaliën.

Tribulus terrestris wordt vaak geassocieerd met het bevorderen van het libido en wordt soms gebruikt als een natuurlijk middel om de seksuele prestaties te verbeteren. Het wordt ook bestudeerd vanwege zijn mogelijke invloed op hormonale niveaus, met name testosteron. Sommige mensen gebruiken het als onderdeel van hun fitnessroutine in de hoop de spieropbouw en het uithoudingsvermogen te bevorderen.

Testosteron wordt gezien als hèt mannelijk geslachtshormoon. Toch is testosteron op veel meer vlakken belangrijk dan alleen een gezond libido. Testosteron is van belang voor een goede spieropbouw, een gezond zelfvertrouwen en goede vetverbranding.

Wat is het geheim van vele Oost-Europese olympische spelers?
Tribulus Terrestris!

Tribulus Terrestris van Nova Vitae is een gestandaardiseerd extract van de actieve bestanddelen van de Tribulusplant.
Tribulus terrestris is sowieso favoriet onder bodybuilders, professionele atleten en weekendsporters omdat het prestatie verhogend werkt!
Voor elke man geschikt!

Samenstelling van Nova Vitae Tribulus Terrestris:
2 capsules bevatten:
Gestandaardiseerd extract van Tribulus Terrestris 1000 mg

Ingrediënten van Nova Vitae Tribulus Terrestris:
Tribulus terrestris (vrucht), rijstpoeder, pullalan (capsule) en plantaardig magnesiumstearaat.

Dit product is geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten.

Gebruik van Nova Vitae Tribulus Terrestris:
Volwassenen nemen dagelijks 2 capsules bij een maaltijd met voldoende water in tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Nova Vitae gaat u naar de merkpagina van Nova Vitae  op www.nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tribulus Terrestris 100 capsules – Nova Vitae” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *