Viscum Album Forte Tinctuur 100 ml – Nova Vitae

  • Productnummer: 8009NV
  • EAN: 8717473093454

13,95

Toepassing van Nova Vitae Viscum Album (Maretak) Forte Tinctuur:

Viscum Album Forte Kruidentinctuur van Nova Vitae is een voedingssupplement dat de krachtige eigenschappen van de maretak, oftewel Viscum Album, benut. Deze kruidentinctuur is met zorg samengesteld door Nova Vitae, een merk dat bekendstaat om zijn toewijding aan kwaliteit en natuurlijke ingrediënten.

Maretak, een groenblijvende plant die vaak groeit op loofbomen, wordt al eeuwenlang gewaardeerd in verschillende culturen vanwege zijn mogelijke ondersteunende eigenschappen. De Viscum Album Forte Kruidentinctuur van Nova Vitae biedt een geconcentreerd extract van deze plant, waarbij gebruik is gemaakt van moderne productiemethoden om de hoogst mogelijke kwaliteit te waarborgen.

Waarom zit er alcohol in jullie Viscum Album product?
Alcohol wordt vaak gebruikt bij het maken van kruidentinturen vanwege zijn vermogen om effectief de actieve bestanddelen uit kruiden te extraheren. Hier zijn onze overwegingen waarom alcohol wordt gebruikt:

1. Efficiënte extractie van bioactieve stoffen: Alcohol staat bekend om zijn vermogen om zowel wateroplosbare als vet oplosbare bestanddelen uit planten te extraheren. Dit maakt het een efficiënt oplosmiddel voor een breed scala aan bioactieve stoffen in kruiden, waaronder flavonoïden, alkaloïden, tannines en etherische oliën.

2. Conservering: Alcohol heeft conserverende eigenschappen, wat betekent dat het helpt de kruidentinctuur te behouden en bederf te voorkomen. Het hoge alcoholgehalte fungeert als een natuurlijk conserveermiddel, waardoor de tinctuur langer houdbaar blijft.

3. Verbetering van de opneembaarheid: Alcohol wordt beschouwd als een goed opneembaar medium voor het menselijk lichaam. Het kan helpen bij het efficiënt overbrengen van de actieve stoffen in de kruidentinctuur naar het bloed, waardoor ze gemakkelijker door het lichaam kunnen worden opgenomen.

De dosering van een kruidentinctuur wordt doorgaans in druppels genomen, wat resulteert in een relatief kleine hoeveelheid alcohol per dosis.

Viscum album (maretak):
– heeft een gunstige invloed op de bloedvaten*
– is goed voor het hart*
*Gezondheidsclaim in afwachting van toekenning door de Europese Commissie

Samenstelling van Nova Vitae Viscum Album (Maretak) Forte Tinctuur:
Een dagdosering van 60 (3 x 20) druppels bevat:
Viscum Album (Maretak) tinctuur 3 ml / 3000 mg extract

Ingrediënten van Nova Vitae Viscum Album (Maretak) Forte Tinctuur:
Maretak (Viscum Album), alcohol en water.
Alcoholgehalte ca. 30%.

Gebruik van Nova Vitae Viscum Album (Maretak) Forte Tinctuur:
Volwassenen nemen als voedingssupplement 3 maal daags 10 tot 20 druppels opgelost in warm water tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
Na bereiding direct consumeren.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Nova Vitae is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Nova Vitae gaat u naar de merkpagina van Nova Vitae  op www.nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Viscum Album Forte Tinctuur 100 ml – Nova Vitae” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *