Berberine 500 Rebersa®90 capsules – Vitakruid

  • Productnummer: 282303
  • EAN: 8717438692142

51,90

Vitakruid Berberine 500 Rebersa® 97-102% berberine zouten
Kruidenpreparaat

Berberine; al jaren sterkhouder binnen de Chinese geneeskunde
Berberine vindt zijn oorsprong in het plantengeslacht berberis. Een belangrijk onderdeel van deze plantenfamilie is de Berberis aristata, ook wel bekend als de Indische Berberis of boomkurkuma. Het hoogwaardig extract berberine is gevormd op basis van de wortels van Berberis aristata. In landen als China, India, en Japan is het extract al duizenden jaren in gebruik.

Berberine is een stof die van nature voorkomt in het plantengeslacht berberis. De zogenoemde zuurbes is een van de bekendste planten uit deze familie; berberine treffen we onder andere aan in de wortels, stam, schors en bessen van de struik. In de Chinese geneeskunde is deze bioactieve stof (stoffen die van nature in planten voorkomen) al geruime tijd een veelgebruikt middel. Recent heeft berberine zijn intrede in de westerse wereld gedaan wat heeft bijgedragen aan de algemene bekendheid van de stof.

Beste berberine extract wereldwijd Rebersa®
Na jaren van onderzoek is Rebersa® (97-102% berberine); verkregen uit de berberis wortel – de bioactieve stof met de hoogste puurheid wereldwijd. Berberine valt onder de zogenoemde  alkaloïden, een verzameling stoffen die in planten voorkomen. Het bioactieve nutriënt berberine is hiervan het belangrijkste ingrediënt en stellen we samen uit de wortel van de plant. Minder hoogwaardige extracten zijn vaak gevormd op basis van de bladeren of stam.

Sabinsa, de onderneming die het gepatenteerde Rebersa® in het assortiment heeft, voorziet Vitakruid bovendien in de nutriënten voor de succesvolle botanical Curcuma C2-3X. Zowel Curcuma C2-3X als het gepatenteerde nutriënt BioPerine® (ter verbetering van de opname) komen uit de portefeuille van de Sabinsa.

Extract van maar liefst 97-102% berberine zouten
De werkzaamheid van Berberine 500 schrijven we voor een groot deel toe aan het hoge gehalte werkzame stoffen in het Rebersa® extract (97 – 102% berberine). Daarnaast zorgt deze bioactieve stof voor de activatie van het AMP (geactiveerde proteïne kinase).

– Berberine draagt bij aan het behoud van een normaal cholesterolgehalte*
– Berberine ondersteunt de normale maag-functie*
– Berberine bevordert de urinewegen en lever*
– Berberine draagt bij tot de instandhouding van een normale huid*
– Draagt bij aan het behoud van een gezonde bloedsuikerspiegel*
* Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating

Samenstelling per dagdosering (1 vega capsule): RI*
Berberine (Rebersa®, 97-102%) 500 mg **
* Referentie-inname
** Geen RI vastgesteld

Ingrediënten
Berberine (Berberis aristata), HPMC (capsule), microcrystalline cellulose (vulstof), silicium dioxide (anti-klontermiddel).

Gebruik
Neem 1 tot 3 capsules per dag.

Fabrikant/distributeur
Vitakruid BV
Jacobus Spijkerdreef 430
2132 PZ Hoofddorp

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Berberine 500 Rebersa®90 capsules – Vitakruid” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *