Vitakruid Saffraan 28 mg (Affron) & Bioperine

  • Productnummer:
  • EAN: 8717438691893

29,90

Vitakruid Saffraan 28 mg (Affron) & Bioperine

Saffraan is afkomstig van de stamper van de Crocus sativus, een plant die voornamelijk groeit in Italië, India, Spanje, Griekenland, Iran en Frankrijk. In deze landen is het kruid dan ook razend populair.

Kruid uit Ayurveda
Wellicht hadden ze eeuwen geleden binnen de Ayurvedische geneeskunde nog geen kennis over neurotransmitters, de gezondheidsbevorderende effecten van saffraan werden al uitgebreid benut.

Affron® is beste saffraan wereldwijd
Dit product bevat een hoogwaardig saffraanextract, in tegenstelling tot poeder. Wat het verschil maakt? Een poeder is simpelweg een fijngemalen ruw product. Een extract bevat nutriënten van een veel hogere concentratie, waardoor de werkzaamheid in verhouding ook vele malen groter is dan bij poeder.

Daarnaast is het hoogwaardige saffraanextract uit ons product afkomstig van het gepatenteerde Affron®. Dit is een nutriëntenontwikkelaar die enkel werkt met 100% echte saffraan en een optimale kwaliteit waarborgt. Ze winnen hun extract namelijk uitsluitend uit gecontroleerde Spaanse teelt. Bovendien is de werking van Affron bevestigd in een uitgebreid onderzoek door de EFSA, de European Food Safety Authority.

Affron bevat hoog percentage werkzame stoffen
Affron® is een uniek en natuurlijk saffraanextract dat is gestandaardiseerd op 3,5% lepticrosalides. Lepticrosalides is een gepatenteerde stof met de werkzame stoffen van saffraan: safranal, crocine en picrocrocine. Dit zijn ook de bestanddelen die saffraan zijn kenmerkende eigenschappen geven, zowel de gezondheidsbevorderende effecten als de uiterlijke kenmerken.

Zo zijn de crocinen bepaalde chemische verbindingen, die onder ander zorgen voor de karakteristieke gele kleur. Daarnaast zorgt picrocrocine voor de bittere smaak, en is safranal verantwoordelijk voor het aroma.

Zwarte peperextract (Bioperine®) voor betere opname
In deze formule combineren we saffraan met het gepatenteerde Bioperine®. Dit is een extract van zwarte peper dat bestaat uit maar liefst 95-98% piperine, de belangrijkste werkzame stof. Het hoogwaardige Bioperine® is klinisch getest, wat de kwaliteit wetenschappelijk bewijst. De belangrijkste reden om dit kwalitatieve zwarte peperextract toe te voegen, is omdat uit onderzoek blijkt dat het de opname van andere kruidenextracten verbetert.

Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating
– Saffraan is goed voor de geestelijke balans en werkt ontspannend
– Saffraan draagt bij aan een goede gemoedstoestand
– Saffraan ondersteunt de normale menstruatie en helpt bij ongemakken rondom de menstruatie
– Saffraan is goed voor de werking van de spieren
– Zwarte peper is goed voor de spijsvertering, de luchtwegen, het zenuwstelsel en het behoud van een gezonde spijsvertering
– Zwarte peper helpt op gewicht te blijven, is een antioxidant en ondersteunt het immuunsysteem
– Zwarte peper draagt bij aan de instandhouding van de normale leverfunctie en levert een bijdrage aan het gezond houden van de huid

Samenstelling per dagdosering van 1 vega capsules:
Saffraan extract (Affron®, 3,5% Lepticrosalides®) 28 mg
Zwarte peper extract (Bioperine®, 95-98%) 2 mg

Ingrediënten

Rijstmeel, HPMC (capsule), Saffraan extract (Affron® 3:1 extract), L-Leucine, bamboe extract, Piperine (Bioperine®).

Gebruik
Neem 1 capsule per dag. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

 

Fabrikant
Vitakruid BV
Jacobus Spijkerdreef 430
2132 PZ Hoofddorp

 

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vitakruid Saffraan 28 mg (Affron) & Bioperine” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *