Echte Wilde Oregano Olie (Origanum minutiflorum) 60 ml – Nova Vitae

  • Productnummer: 2475NV
  • EAN: 8717473128569

54,95

Toepassing van Nova Vitae Wilde Oregano Olie:

Wilde Oregano Olie, afkomstig van de plantensoort Origanum minutiflorum, wordt gewaardeerd vanwege zijn diverse eigenschappen. Het wordt traditioneel gebruikt en gewaardeerd om verschillende redenen. Hier zijn enkele aspecten van de rijkdom van onze echte Wilde Oregano Olie:

  1. Natuurlijke samenstelling: Wilde Oregano Olie bevat een scala aan natuurlijke bestanddelen, waaronder Carvacrol, Thymol, Rozemarijnzuur (polyfenol), flavonoïden, fenolen, terpenen zoals beta-caryofylleen en andere vluchtige stoffen die bijdragen aan de unieke eigenschappen van de olie.
  2. Antioxidante eigenschappen: Oregano-olie, en heel specifiek die afkomstig van Oreganum minutiflorum, zijn rijk aan een breed spectrum van antioxidanten. Antioxidanten helpen bij het neutraliseren van vrije radicalen in het lichaam.
  3. Mogelijke antimicrobiële eigenschappen: Wilde Oregano Olie worden vaak bestudeerd vanwege hun mogelijke antimicrobiële eigenschappen. Dit heeft geleid tot onderzoek naar hun effectiviteit tegen bepaalde micro-organismen.
  4. Traditioneel gebruik: Oregano-oliën worden al lange tijd gebruikt in traditionele kruidengeneeskunde vanwege hun vermeende heilzame effecten. Ze kunnen worden gebruikt in diverse toepassingen, waaronder aromatherapie en als toevoeging aan voedsel.
  5. Aromatische eigenschappen: Wilde Oregano olie heeft een kenmerkende aromatische geur en smaak, waardoor ze culinair kunnen worden gebruikt om smaak aan gerechten toe te voegen.

Het is belangrijk om op te merken dat terwijl het al bekend is dat Wilde Oregano Olie diverse positieve eigenschappen heeft, wetenschappelijk onderzoek voortdurend evolueert en steeds meer en meer en op breder vlak de waarde van dit specifiek kruid wordt ontdekt.

Samenstelling van Nova Vitae Wilde Oregano Olie:
Een dosering van 4 druppels (ongeveer 0,15 ml)  Nova Vitae Wilde Oregano Olie bevat:
Wilde Marjolein (Origanum minutiflorum) 14 mg*
*Bevat van nature Carvacrol (42-84%)

Ingrediënten van Nova Vitae Wilde Oregano Olie:
Wilde Marjolein (Origanum minutiflorum), olijfolie (extra virgin).

Dit product is gegarandeerd vrij van gluten, tarwe, gist, melk, lactose, soja, kunstmatige kleur-, smaak-, en zoetstoffen en conserveringsmiddelen.
Dit product is geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten.
Dit product is Non-GMO.

Gebruik van Nova Vitae Wilde Oregano Olie:
Goed schudden voor gebruik!
Volwassenen nemen 3 maal per dag 4 druppels in een kleine hoeveelheid vloeistof tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
Uitwendig 3 maal per dag aanbrengen. Niet aanbrengen op beschadigde huid!
Het aanbrengen van deze olie kan een warmte sensatie veroorzaken wat een natuurlijke reactie is.
Niet gebruik bij zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Nova Vitae is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Nova Vitae gaat u naar de merkpagina van Nova Vitae  op onze website.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Echte Wilde Oregano Olie (Origanum minutiflorum) 60 ml – Nova Vitae” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *