5-HTP 100 mg 60 capsules – Nova Vitae

  • Productnummer: 2081NV
  • EAN: 8717473094185

35,95

Toepassing van Nova Vitae 5-HTP 100 mg:

Ontdek het belang van aminozuren, de bouwstenen van het leven! In de prachtige complexiteit van de natuur vinden we ongeveer vijfhonderd van deze aminozuren, waarvan twintig als essentieel worden beschouwd voor het menselijk lichaam – we noemen ze ‘fundamentele aminozuren’. En wat een ontdekking! Deze fundamentele aminozuren kunnen worden onderverdeeld in de categorieën ‘essentieel’, ‘semi-essentieel’ en ‘niet-essentieel’. Als iets ‘essentieel’ is, betekent dit dat ons lichaam het niet zelf kan produceren uit andere aminozuren, en dat we volledig afhankelijk zijn van voeding om aan onze dagelijkse behoeften te voldoen. Helder toch?

Maar wacht, er is meer! Stel je voor dat we een superkrachtige formule hebben gevonden: L-5-hydroxytryptofaan (5-HTP), rechtstreeks gewonnen uit de zaden van de exotische Afrikaanse plant Griffonia simplicifolia. Dit juweeltje, 5-HTP, is de al omgezette en biologisch actieve vorm van het essentiële aminozuur L-tryptofaan.

Waarom is dat zo geweldig? Nou, 5-HTP is de directe bouwsteen van de neurotransmitter serotonine en het hormoon melatonine. Een echte krachtpatser in ons lichaam!

Nu, waarom zou je kiezen voor 5-HTP boven L-tryptofaan? Laat me je overtuigen! Met meer dan 30 jaar succesvolle ervaring met het voedingssupplementen 5-HTP, hebben we ontdekt dat deze vorm uitstekend wordt opgenomen, zelfs als je het bij de maaltijd inneemt, en het passeert moeiteloos de bloed-hersenbarrière. Geen competitie met andere aminozuren, geen gedoe met transportmoleculen – 5-HTP staat op zichzelf. En het beste van alles? Het hoeft niet eens in het lichaam te worden omgezet zoals L-tryptofaan dat wel moet!
Meer dan 95% van ingenomen L-tryptofaan wordt omgezet in eiwitten en andere moleculen, terwijl slechts een klein deel beschikbaar is als bouwsteen voor serotonine en melatonine.

Conclusie? 5-HTP is de held van het verhaal, de voorkeurskeuze boven L-tryptofaan, en je kunt zelfs genieten van lagere doseringen voor maximaal resultaat.

Samenstelling van Nova Vitae 5-HTP 100 mg:
Elke capsule bevat:
5-HTP (5-hydroxytryptofaan) 100 mg

Ingrediënten van Nova Vitae 5-HTP 100 mg:
5-HTP, silica, magnesiumstearaat en plantaardige cellulose (capsule).

Dit product is gegarandeerd vrij van gluten, tarwe, gist, melk, lactose, soja, kunstmatige kleur-, smaak-, en zoetstoffen en conserveringsmiddelen.
Dit product is geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten.
Dit product is Non-GMO.

Gebruik van Nova Vitae 5-HTP 100 mg:
Volwassenen nemen  1 tot 3 plantaardige capsules per dag tijdens de maaltijd met water of een andere vloeistof innemen  tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
Niet gebruiken in combinatie met antidepressiva of kalmerende middelen.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.
Voedingssupplementen van Nova Vitae zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “5-HTP 100 mg 60 capsules – Nova Vitae” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *