Advanced Synergy B-Complex 100 capsules – Terranova

  • Productnummer: 942857
  • EAN: 5060203790325

57,45

Productinformatie over Terranova Advanced Synergy B-Complex:
Het Advanced Synergy B Complex van Terranova is een voedingssupplement dat speciaal is ontworpen om te voorzien in de dagelijkse behoefte aan B-vitamines. Deze B-vitamines, waaronder B1, B2, B3, B5, B6, B12 en foliumzuur, zijn essentieel voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Ze zijn betrokken bij vele belangrijke processen in het lichaam, zoals de stofwisseling, de aanmaak van rode bloedcellen en de ondersteuning van het zenuwstelsel.

Het Advanced Synergy B Complex van Terranova bevat B-vitamines in een unieke synergetische combinatie met andere voedingsstoffen, waaronder probiotica, spirulina, chlorella en groene haver. Deze ingrediënten zijn geselecteerd vanwege hun natuurlijke en biologische beschikbaarheid, waardoor ze gemakkelijk door het lichaam kunnen worden opgenomen.

Het supplement is vooral geschikt voor mensen met een drukke levensstijl, stress of vermoeidheid, omdat B-vitamines bijdragen aan het verminderen van vermoeidheid en aan het behoud van een gezonde mentale en emotionele balans. Het Advanced Synergy B Complex kan ook bijdragen aan het behoud van een gezonde huid, haar en nagels.

Terranova heeft veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de ingrediënten in het Advanced Synergy B Complex. Het supplement bevat alleen natuurlijke en biologische ingrediënten en is vrij van synthetische vulstoffen, bindmiddelen en additieven. Dit zorgt ervoor dat het supplement veilig en effectief is en geen schadelijke bijwerkingen heeft.

Het Advanced Synergy B Complex is geschikt voor vegetariërs en veganisten en is verkrijgbaar in capsules. Het supplement kan dagelijks worden ingenomen als onderdeel van een gezond dieet en een gezonde levensstijl. Het kan helpen om de dagelijkse behoefte aan B-vitamines aan te vullen en de algehele gezondheid te ondersteunen.

In conclusie, het Advanced Synergy B Complex van Terranova is een hoogwaardig voedingssupplement dat speciaal is ontworpen om te voorzien in de dagelijkse behoefte aan B-vitamines. Het bevat alleen natuurlijke en biologische ingrediënten en is veilig en effectief. Dit supplement is geschikt voor vegetariërs en veganisten en kan gemakkelijk worden ingenomen als onderdeel van een gezonde levensstijl. Als je op zoek bent naar een supplement dat bijdraagt aan het behoud van een gezond lichaam en een gezonde geest, is het Advanced Synergy B Complex van Terranova zeker het overwegen waard.

Voor het hele assortiment van Terranova gaat u naar de merkpagina van Terranova op www.nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Advanced Synergy B-Complex 100 capsules – Terranova” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *