Terranova

Toon filters

Resultaat 1–16 van de 214 resultaten wordt getoond

Terranova: van nature krachtig

Terranova is een supplementenmerk dat bekend staat om zijn gebruik van biologische en natuurlijke ingrediënten. Het merk is opgericht door Stephen Terrass in 2008 en heeft zijn hoofdkantoor in Ierland.

Terranova gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten, waaronder planten, fruit, groenten, paddenstoelen en kruiden. Het bedrijf maakt gebruik van een gepatenteerde Synergetische Nutrition Formule, die zorgt voor een optimale opname van voedingsstoffen en een maximale synergie tussen de verschillende ingrediënten.

Het assortiment van Terranova omvat een breed scala aan supplementen, waaronder multivitaminen, mineralen, kruidenextracten, probiotica en specifieke formules voor de gezondheid van het hart, de hersenen, de spijsvertering en de huid. De producten zijn verkrijgbaar in capsules, tabletten en poeders en zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Een van de belangrijkste filosofieën van Terranova is dat voedingssupplementen niet alleen moeten worden gebruikt om tekorten aan voedingsstoffen aan te vullen, maar ook om het lichaam te ondersteunen bij het herstellen en behouden van een optimale gezondheid. Het bedrijf heeft daarom veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van formules die specifiek gericht zijn op het verbeteren van de algehele gezondheid en het bevorderen van het welzijn.

Terranova hecht ook veel belang aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het bedrijf maakt gebruik van recyclebare verpakkingen en streeft naar minimale impact op het milieu. Daarnaast ondersteunt Terranova diverse goede doelen en organisaties die zich inzetten voor duurzaamheid, biodiversiteit en dierenwelzijn.

In conclusie is Terranova een supplementenmerk dat zich onderscheidt door zijn gebruik van natuurlijke ingrediënten en zijn focus op het bevorderen van de algehele gezondheid en het welzijn van het lichaam. Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment aan supplementen en streeft naar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Terranova is een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar supplementen van hoge kwaliteit die niet alleen het lichaam ondersteunen, maar ook duurzaam zijn voor de planeet.

Het logo MagniFood
Het logo Magnifood is een kwaliteitskenmerk dat wordt gebruikt op de producten van Terranova. Het logo staat voor een unieke benadering van voedingssupplementen, waarbij wordt gekeken naar de synergie tussen verschillende voedingsstoffen en de manier waarop ze samenwerken in het lichaam.

Magnifood is gebaseerd op de filosofie dat voedingsstoffen in hun natuurlijke vorm het beste worden opgenomen door het lichaam. Daarom gebruikt Terranova alleen natuurlijke, onbewerkte ingrediënten van de hoogste kwaliteit in haar voedingssupplementen. De ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun voedingswaarde en effectiviteit.

Magnifood voedingssupplementen bevatten ook een complex van fytonutriënten en enzymen die helpen bij de opname en verwerking van voedingsstoffen in het lichaam. Dit helpt ervoor te zorgen dat de voedingsstoffen optimaal worden opgenomen en gebruikt door het lichaam.

Het Magnifood-keurmerk is een teken van de hoge kwaliteit en effectiviteit van Terranova’s voedingssupplementen. Het keurmerk staat voor een holistische benadering van voeding en gezondheid, waarbij wordt gekeken naar de samenwerking tussen verschillende voedingsstoffen en het lichaam als geheel.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige, natuurlijke voedingssupplementen die zijn ontworpen met het oog op de optimale gezondheid van het lichaam, dan zijn de Magnifood-producten van Terranova zeker het overwegen waard.

Het logo PhytoFresh
Een van de belangrijkste kenmerken van Terranova’s producten is het logo  “Phytofresh”, dat garant staat voor de kwaliteit en versheid van de gebruikte ingrediënten.

Het logo Phytofresh garandeert dat de ingrediënten in de Terranova producten op een zorgvuldige en nauwgezette manier worden verwerkt en bewaard om hun optimale voedingswaarde te behouden. Dit betekent dat alle ingrediënten zorgvuldig worden geselecteerd en verwerkt in hun meest natuurlijke en onbewerkte vorm.

Bovendien zorgt Terranova er ook voor dat alle ingrediënten in haar producten zo vers mogelijk zijn. Dit wordt bereikt door de ingrediënten snel na de oogst te verwerken en te bewaren in optimale omstandigheden om de versheid te behouden. Hierdoor behouden de ingrediënten hun natuurlijke smaak, aroma en voedingswaarde.

Met het Phytofresh-logo kunnen klanten er zeker van zijn dat ze hoogwaardige voedingssupplementen kopen die zijn ontworpen om optimale gezondheidsvoordelen te bieden. Het logo is een garantie voor de hoge kwaliteit en versheid van de ingrediënten die worden gebruikt in de Terranova producten.

Zijn voedingssupplementen van Terranova geschikt voor vegetariërs en veganisten?

Ja, de voedingssupplementen van Terranova zijn over het algemeen geschikt voor vegetariërs en veganisten. Terranova maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten en vermijdt het gebruik van dierlijke ingrediënten, behalve in enkele producten waarbij het gebruik van bijenproducten (zoals propolis) is vermeld.

Daarnaast maakt Terranova gebruik van plantaardige capsules, waardoor haar producten volledig veganistisch zijn. Bij twijfel over de geschiktheid van een specifiek product voor vegetariërs of veganisten, kunt u altijd de ingrediëntenlijst controleren of contact opnemen met ons.

Kortom, Terranova staat voor:

  1. Natuurlijke en pure ingrediënten: Terranova Astaxanthine Complex is gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten zonder het gebruik van synthetische verbindingen, wat zorgt voor een betere biologische beschikbaarheid en assimilatie door het lichaam.
  2. Geen onnodige toevoegingen: Dit product is vrij van vulmiddelen, bindmiddelen of andere hulpstoffen. Daarnaast bevat het geen tarwe, gluten, soja, zuivel, en het heeft geen toegevoegde suikers, kleurstoffen, smaakstoffen, of conserveringsmiddelen. Dit maakt het een pure en schone keuze.
  3. Geschikt voor vegetariërs en veganisten: Niet alle supplementen kunnen dit claimen. Terranova’s Astaxanthine Complex is volledig vrij van dierlijke ingrediënten, waardoor het geschikt is voor zowel vegetariërs als veganisten.
  4. MAGNIFOOD Complex: Terranova gebruikt een uniek ‘holistisch innovatieproces’, waarbij ze een complex van plantaardige ingrediënten combineren die de effectiviteit en de biologische beschikbaarheid van het product verder verhogen.