Astaxanthin 4 mg Complex 50 capsules – Terranova

  • Productnummer: 912067
  • EAN: 5060203790103

33,55

Toepassing van Terranova Astaxanthin 4 mg Complex:

Astaxanthine: Jouw Zomerse Favoriet, 100% Veganistisch en 100% Vrij van Vul- en Hulpstoffen

Astaxanthine is een lid van de carotenoïdenfamilie – een verzameling verbindingen die voornamelijk afkomstig zijn van planten en fruit. Deze stof heeft zich gevestigd als een van de sterkste antioxidanten die de natuur ons te bieden heeft, en overtreft zelfs vitamine E, vitamine C en bètacaroteen in zijn antioxidatieve capaciteit.

Astaxanthine wordt geproduceerd door algen, plankton en diverse micro-organismen. Zoals eerder vermeld, is astaxanthine een carotenoïde. Deze natuurlijke kleurstoffen zorgen voor de gele, oranje en rode tinten in groenten en fruit.

De bloedregenalg, of Haematococcus pluvialis, staat bekend als de rijkste natuurlijke bron van astaxanthine. Zijn kenmerkende dieprode kleur wordt doorgegeven aan dieren die deze algen consumeren, wat resulteert in hun opvallende roze-rode kleur. Voorbeelden hiervan zijn zalm, kreeft, krab, forel en garnalen, en zelfs bepaalde vogels zoals de flamingo.

Astaxanthine is bijzonder nuttig vanwege zijn vermogen om onze cellen en weefsels te beschermen tegen vrije radicalen dankzij zijn antioxidatieve eigenschappen.

Wat astaxanthine onderscheidt, is het vermogen om zowel de binnen- als buitenkant van de celmembraan te beschermen. Deze eigenschap komt voort uit het feit dat de stof zowel lipofiel (vetminnend) als hydrofiel (waterminnend) is. De lipofiele eigenschappen stellen astaxanthine in staat om zich te verankeren in de vetcomponenten van de celmembraan, waardoor het de celmembraan kan beschermen tegen oxidatieve stress en andere externe schadelijke invloeden. Tegelijkertijd kan astaxanthine door zijn hydrofiele eigenschappen ook in de waterige delen van de cel doordringen, waardoor het de cel beschermt tegen interne schadelijke invloeden.

Het Astaxanthine Complex omvat:
– Gestabiliseerde rijstzemelen, duindoornbessen en boerenkool die bijdragen aan de bescherming tegen vrije radicalen en ondersteunen bij het behoud van gezonde cellen en weefsels*
– Acai- en duindoornbessen die bijdragen aan een energieboost*
– Spirulina, dat extra energie levert en een positieve invloed heeft op de gezondheid*

Samenstelling van Terranova Astaxanthin 4 mg complex:
Elke vegetarische capsule bevat:

MAGNIFOOD COMPLEX van 300 mg, bestaande uit:

  • Gestabiliseerde rijstzemelen (100 mg)
  • Biologische boerenkool [Brassica Oleracea Var Acephala], vers gevriesdroogd (100 mg)
  • Duindoornbes/blad [Hippophae rhamnoides], vers gevriesdroogd (50 mg)
  • Biologische Spirulina [Arthrospira platensis], vers gevriesdroogd (50 mg)
  • Astaxanthine, afkomstig van Haematococcus pluvialis-algen (4 mg)
  • Alfa-liponzuur (3 mg)

Het Astaxanthine Complex 4 mg van Terranova is een parel in de wereld van supplementen, doordat het zich met trots onderscheidt van de massa. Het complex is volledig vrij van vulmiddelen, bindmiddelen en andere hulpstoffen, waardoor het de puurheid van de natuur in elke capsule behoudt.

Elk ingrediënt wordt zorgvuldig geselecteerd op basis van zijn integriteit, waardoor de formule geschikt is voor zowel vegetariërs als veganisten. Dit maakt het Astaxanthine Complex niet alleen een krachtige keuze voor je gezondheid, maar ook een keuze waarbij respect voor alle leven centraal staat.

De lijst van wat het Astaxanthine Complex NIET bevat, is net zo indrukwekkend als wat het wel bevat. Er is geen spoor van tarwe, gluten, graan, soja, gist of zuivel. Daarnaast zijn er geen dierlijke ingrediënten of gelatine aan de formule toegevoegd.

Het complex wordt ook gekenmerkt door zijn afwezigheid van toegevoegde suikers, kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Dit betekent dat wanneer je kiest voor Astaxanthine Complex, je kiest voor een supplement dat vrij is van onnodige toevoegingen en dat zorgvuldig is samengesteld om het beste van de natuur aan te bieden.

Voor alle producten van Terranova surft u naar de merkpagina van Terranova: WELKOM

Van dit product bestaat ook een voordeelverpakking: Astaxanthin 4 mg Complex 100 capsules

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Astaxanthin 4 mg Complex 50 capsules – Terranova” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *