Astragalus Extract 60 tabletten – Dr. Mercola

  • Productnummer: 33497
  • EAN: 810487033497

34,95

Toepassing van Dr. Mercola Astragalus Extract:

Astragalus wordt al lang erkend als een fundamenteel kruid in de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) en wordt beschouwd als een van de belangrijkste tonifiërende adaptogene kruiden voor de vele systemen en functies van het lichaam, waaronder Qi – de “levensbron” van het lichaam en beschermende energie tegen dagelijkse stressfactoren.

In de westerse geneeskunde wordt het immuunsysteem beschouwd als de primaire energie van het lichaam – vergelijkbaar met de rol van Qi in TCM.

Astragalus ondersteunt de gezondheid op twee manieren:

  • Het is een krachtige adaptogeen die je lichaam helpt omgaan met fysieke, mentale en emotionele stress.
  • Het is ook een van de krachtigste immuunondersteunende kruiden ter wereld. Het ondersteunt actief de natuurlijke afweermechanismen van je lichaam en bevordert een gebalanceerde immuunrespons tegen dagelijkse stressfactoren.*

Astragalus is niet alleen potentieel voordelig voor het ondersteunen van de immuungezondheid en een gezonde stressrespons, maar studies tonen ook aan dat het ondersteuning biedt voor je longen, cellen, lever en nieren, botten, spieren, cardiovasculair systeem en voortplantingsgezondheid.*

Belangrijke factoren om te overwegen bij het kiezen van een astragalus-supplement zijn zuiverheid en sterkte. Verrassend genoeg zijn maar weinig formules gestandaardiseerd op de meest waardevolle componenten in astragalus – vooral polysacchariden. Voor optimale voordelen wil je een product dat gestandaardiseerd is op het niveau van polysacchariden.

Ons biologische Astragalus-extract is:

  • Gecertificeerd USDA biologisch, zodat je weet dat je een hoogwaardig product krijgt dat is geteeld zonder potentieel schadelijke pesticiden en herbiciden.
  • Gestandaardiseerd om 300 mg polysacchariden per tweemaal daagse dosering te bieden.
  • Bereid met zuivere waterextractie zonder hoge hitte, oplosmiddelen of giftige chemicaliën.

Geef jezelf de unieke combinatie van verzachtende ondersteuning om de dagelijkse stress het hoofd te bieden, samen met betrouwbare ondersteuning voor de reacties van je lichaam.

Samenstelling van Dr. Mercola Astragalus Extract:
Elke tablet (is een dosering) bevat:
Organic Astragalus (Astragalus membranaceus) wortel extract 300 mg
Polysaccharides 150 mg

Ingrediënten van Dr. Mercola Astragalus Extract:
Astragalus, polysaccharides, agave vezel, rijstzemelen, acaciagom, rijstmeel extract, guargom, zonnebloemolie, Tapioca maltodextrine, agave siroop, zonnebloem lecithine, palmolie.

Dit product is gegarandeerd vrij van gluten, tarwe, gist, melk, lactose, soja, kunstmatige kleur-, smaak-, en zoetstoffen en conserveringsmiddelen.
Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Dit product is Non-GMO.

Gebruik van Dr. Mercola Astragalus Extract:
Volwassenen nemen als een voedingssupplement dagelijks 1 capsule bij voorkeur bij de maaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Overleg met uw gezondheidsprofessional, indien u borstvoeding geeft, zwanger bent of medicatie neemt alvorens dit voedingssupplement te gebruiken.

Koel, donker droog en buiten bereik van kinderen bewaren.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Nova Vitae is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar de merkpagina van Dr. Mercola op nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Astragalus Extract 60 tabletten – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *