Bee Propolis 30 capsules – Dr. Mercola

  • Productnummer: 12643
  • EAN: 810094212643

46,25

Toepassing van Dr. Mercola Bee Propolis:

Bijen beschermen het welzijn van hun korven met een stof die ze maken, genaamd “bijenlijm” of propolis. Deze donkere, plakkerige substantie fungeert als het immuunsysteem van de korf en helpt de gezondheid van de kolonie te behouden.

Propolis bevat meer dan 300 bioactieve verbindingen, inclusief zes belangrijke bioactieve polyfenolen, die ook krachtige ondersteuning bieden voor de menselijke gezondheid – vooral voor de gezondheid van de bovenste luchtwegen, longen, cardiovasculair systeem, immuunsysteem en cellen.*

Tot nu toe was het erg moeilijk om een consistente, gestandaardiseerde propolis-extract te vinden. Veel propolis-producten blijken populier-extract te bevatten in plaats van propolis.

Onze gecertificeerd biologische bijenpropolis is:

  • Gestandaardiseerd naar polyfenolgehalte, inclusief de zes polyfenolen met de grootste activiteit, en bevat meer dan 300 actieve verbindingen die synergetisch werken ter ondersteuning van het immuunsysteem, de luchtwegen en celgezondheid.*
  • Duurzaam geproduceerd onder zeer strenge protocollen door een beperkt aantal leveranciers wereldwijd om consistentie en kwaliteit te waarborgen.
  • Geëxtraheerd met alleen ethanol en water, zonder agressieve chemicaliën zoals hexaan of andere koolwaterstoffen, om de bioactieve ingrediënten intact te houden.
  • Getest om ervoor te zorgen dat er geen ongewenste stoffen aanwezig zijn.
  • Onze biologische bijenpropolis komt van een leverancier die zich inzet voor het beschermen van de gezondheid van bijenkolonies, omdat honingbijen momenteel ernstig bedreigd worden.

Zorgvuldig gescreende imkers gaan extra stappen om hun kolonies te verdedigen en beschermen door gezonde omgevingen te bieden zonder pesticiden en andere verontreinigingen. Het is een win-win situatie voor zowel jou als de bijen, omdat deze extra zorg resulteert in wat mogelijk de beste biologische propolis van vandaag is.

Zorg vandaag nog voor je luchtwegen, immuunsysteem en celgezondheid.

Samenstelling van Dr. Mercola Bee Propolis:
Elke capsule bevat:
Biologisch Bijen Propolis extract 125 mg
Polyfenolen 30 mg

Ingrediënten van Dr. Mercola Bee Propolis:
Propolis, acaciagom, capsule (pullalan) bruine suiker, siliciumdioxide.

Dit product is gegarandeerd vrij van gluten, tarwe, gist, melk, lactose, soja, kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen.
Dit product is geschikt voor vegetariërs.
Dit product is Non-GMO.

Gebruik van Dr. Mercola Bee Propolis:
Volwassenen nemen als voedingssupplement dagelijks 1 capsule bij voorkeur bij de maaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Overleg met uw gezondheidsprofessional, indien u borstvoeding geeft, zwanger bent of medicatie neemt alvorens dit voedingssupplement te gebruiken.

Koel, donker droog en buiten bereik van kinderen bewaren.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Nova Vitae is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar de merkpagina van Dr. Mercola op nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bee Propolis 30 capsules – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *