Beta Carotene Complex 50 capsules – Terranova

  • Productnummer: 840481
  • EAN: 5060203790165

27,75

Toepassing van Terranova Beta Carotene Complex:

Beta Carotene Complex van Terranova is een voedingssupplement dat een uitgebreide mix van natuurlijke carotenoïden bevat, waaronder beta-caroteen, alfa-caroteen, zeaxanthine, luteïne en astaxanthine. Deze carotenoïden zijn van nature aanwezig in groenten en fruit en kunnen bijdragen aan een gezond immuunsysteem, gezonde ogen en een gezonde huid.

Beta-caroteen is een antioxidant die kan worden omgezet in vitamine A in het lichaam, wat bijdraagt aan een gezonde huid, haar en ogen. De andere carotenoïden in Beta Carotene Complex van Terranova hebben ook hun eigen unieke gezondheidsvoordelen. Zeaxanthine en luteïne zijn bijvoorbeeld belangrijk voor de gezondheid van de ogen en kunnen beschermen tegen leeftijdsgebonden oogaandoeningen. Astaxanthine is een krachtige antioxidant die kan bijdragen aan een gezond cardiovasculair systeem en het verminderen van ontstekingen.

Het product is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en is vrij van kunstmatige toevoegingen en conserveringsmiddelen. Bovendien is het geschikt voor veganisten en vegetariërs.

Als u op zoek bent naar een natuurlijk voedingssupplement dat kan bijdragen aan een gezond immuunsysteem, gezonde ogen en huid, dan is Beta Carotene Complex van Terranova een uitstekende keuze. Het product biedt een breed spectrum aan carotenoïden die synergetisch werken om de gezondheid en het welzijn te ondersteunen.

Voor het hele assortiment van Terranova gaat u naar de merkpagina van Terranova op www.nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Beta Carotene Complex 50 capsules – Terranova” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *