Biothin Berberine with Chromium 30 capsules – Dr. Mercola

  • Productnummer: 210083
  • EAN: 0810094210083

29,95

Toepassing van Dr. Mercola Biothin Berberine with Chromium:

Metabole problemen treffen bijna 90% van de mensen. Als u zich zorgen maakt over overgewicht (vooral rond uw taille), stijgende bloedsuiker- of lipidenniveaus, een moe gevoel, stemmingswisselingen, af en toe maag-darmklachten of hormoononevenwichtigheden, kan het zijn dat ook u metabolisch inflexibel bent.

Biothin® Berberine met Chromium biedt een revolutionaire aanpak voor het vernieuwen van uw metabolische gezondheid om u te helpen er op uw best uit te zien en u ook zo te voelen.

Berberine is een van de weinige bekende verbindingen die een enzym in uw cellen kan activeren dat adenosinemonofosfaat-geactiveerd proteïne kinase, of AMPK, wordt genoemd.
AMPK staat bekend als de “metabolische hoofdschakelaar” en bevordert een gezonde balans van energie, lipiden, glucose en insuline.*

Chromium ondersteunt ook een gezonde stofwisseling door te helpen bij het handhaven van normale bloedsuiker- en lipidenniveaus, en kan helpen bij het bevorderen van spiermassatoename.*

Onze unieke Biothin® Berberine met Chromium formule helpt uw stofwisseling op natuurlijke wijze in balans te brengen, omdat het:*

– Berberine-extract van de wortels van Berberis aristata in een geavanceerd fytosoomcomplex dat samenwerkt met de lichaamseigen fosfolipiden, waardoor de absorptie in het lichaam via de voeding met een factor 10 wordt geoptimaliseerd ten opzichte van standaard berberine.
– Bevat Niacine (vitamine B3) gebonden met chroom uit chroompolynicotinaat voor een betere biologische beschikbaarheid en absorptie.
– Optimaliseert de absorptie van berberine door de toevoeging van druivenpitextract en erwteneiwitten binnen de fytosoom matrix.

Samenstelling van Dr. Mercola Biothin Berberine with Chromium:
Elke capsule bevat:
Niacine (van chromium polynicotinaat) 2,4 mg
Chromium (van chromium polynicotinaat) 400 mcg
Berberine Fytosoom Complex (van Berberis aristata wortel extract) 350 mg

Ingrediënten van Dr. Mercola Biothin Berberine with Chromium:
Niacine, chroom, berberine, microkristallijne cellulose, plantaardige capsule, erwtenproteine, zonnebloemlecithine, druivenzaadextract, siliciumdioxide, hydroxypropylcellulose, ascorbylpalmitaat.

Gebruik van Dr. Mercola Biothin Berberine with Chromium:
U neemt dagelijks als voedingssupplement 1 capsule bij een maaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijks dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Dr. Mercola is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar onze merkpagina van Dr. Mercola op www.nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Biothin Berberine with Chromium 30 capsules – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *