Biothin® Metabolic Pre Post Probiotics 30 sachets – Dr. Mercola

  • Productnummer: 13121
  • EAN: 810094213121

59,95

Toepassing van Dr. Mercola Biothin® Metabolic Pre Post Probiotics:

Als je af en toe last hebt van maag-darmklachten, zoals een opgeblazen gevoel, overtollig gas en onregelmatigheid, weet je dat sommige vezelsupplementen je symptomen kunnen verergeren. Breng je darm- en metabolische gezondheid binnen enkele dagen weer op het juiste spoor met onze geavanceerde Biothin® Metabolic Pre + Post + Probiotics, een handige, alles-in-één formule die helpt je darmen goed in balans te brengen om de metabolische, spijsverterings- en immuungezondheid te ondersteunen.
Meng dit smaakloze poeder eenvoudig in je favoriete drankje en geniet van de eindeloze voordelen van elk krachtig bestanddeel.*

Topwaardes:
Biothin® Metabolic Pre + Post + Probiotics is het totaalpakket om de bacteriën in je darmen, of microbiota, in balans te brengen om je immuun-, metabolische en spijsverteringsgezondheid te ondersteunen en de regelmaat te bevorderen.
* Verpakt in handige, draagbare zakjes, levert het smaakloze Metabolic Pre + Post + Probiotics 5 miljard CFU aan probiotica en 4 g voedingsvezels per portie, die onmiddellijk oplossen in elk koud, niet-koolzuurhoudend drankje zonder verandering in smaak, textuur of aroma.
Dit 3-in-1 supplement bevat Organic Sunfiber® Guar Fiber als een oplosbare en gedeeltelijk gehydrolyseerde prebiotische vezel om je spijsvertering te ondersteunen en de regelmaat te bevorderen, Bacillus subtilis NRRL B-67989, een speciale sporevormende probiotica om de darm- en immuungezondheid te ondersteunen, en Bifidobacterium animalis subsp. Lactis CECT 8145 als een postbiotica om de metabolische gezondheid en een gezond gewichtsbeheer te ondersteunen.
* Volgens Dr. Mercola’s overtuiging om de beste kwaliteitsproducten te leveren, is dit op onderzoek gebaseerde product vrij van GGO’s, gluten, magnesiumstearaat en kunstmatige smaakstoffen en kleuren.

Samenstelling van Dr. Mercola Biothin® Metabolic Pre Post Probiotics:
Elk sachet (is een dagdosering) bevat:
Biologisch Sunfiber Guargom vezels 5 gram
Bacillus subtilis NRRL B-67989 50 mg (5 Miljard KVE*)
Postbiotic Bifidobacterium animalis subsp. lactis CECT8145 34 mg (10 Miljard Cellen)

Ingrediënten van Dr. Mercola Biothin® Metabolic Pre Post Probiotics:
Guargom, rijstmeel en kolonievormende eenheden.

Dit product is gegarandeerd vrij van gluten, tarwe, gist, melk, lactose, soja, kunstmatige kleur-, smaak-, en zoetstoffen en conserveringsmiddelen.
Dit product is geschikt voor vegetariërs maar niet voor veganisten.
Dit product is Non-GMO.

Gebruik van Dr. Mercola Biothin® Metabolic Pre Post Probiotics:
Volwassenen nemen als voedingssupplement dagelijks 1 sachet gemengd met water tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Koel, donker droog en buiten bereik van kinderen bewaren.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Nova Vitae is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar de merkpagina van Dr. Mercola op nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Biothin® Metabolic Pre Post Probiotics 30 sachets – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *