Bone Broth Collagen 270 tabletten – Dr. Mercola

  • Productnummer: 31462 / 015
  • EAN: 0810487031462

124,95

Toepassing van Dr. Mercola Bone Broth Collagen:
Collageen – het meest voorkomende eiwit in uw lichaam – zorgt ervoor dat uw huid, haar en nagels er jeugdig en levendig blijven uitzien. Het is ook de lijm tussen de cellen die al het bindweefsel in je lichaam bij elkaar houdt en structuur geeft aan je botten, spieren, pezen, gewrichten, bloedvaten en organen, waaronder bijvoorbeeld je hele spijsverteringsstelsel.

Als je jong bent, maakt je lichaam genoeg collageen aan om je weefsels soepel en jeugdig te houden. Maar als je ouder wordt, verandert dat. Zonder de kracht en stevigheid die collageen biedt, wordt je huid geleidelijk dunner, wat leidt tot fijne lijntjes, plooien en verzakkingen.

Het goede nieuws is dat je het verlies van collageen kunt vertragen en zelfs weer kunt opbouwen met Organic Bone Broth Collagen.

Dit natuurlijke, collageenrijke supervoedsel:
– Levert voedingsstoffen die een gezonde huid, haar en nagels ondersteunen, terwijl het ook je botten, gewrichten, spieren en darmen versterkt.
– Wordt gemaakt van botten, gewrichten en bindweefsel, waar het gemakkelijk opneembare, mineraalrijke collageen is geconcentreerd.
– Is afkomstig van biologisch gehouden dieren, zodat u er zeker van kunt zijn dat u geen GGO’s gebruikt en duurzame landbouw ondersteunt.
– Vermijdt het gebruik van suikers en smaakstoffen, die soms aan bottenbouillonproducten worden toegevoegd om de smaak te verbergen.
– Vereenvoudigt uw gezondheidsroutine en biedt u alle voordelen van bottenbouillon zonder de moeite van het bereiden ervan.

Elke Organic Collagen tablet is gemaakt met het allerbeste gecertificeerde biologische runderbottenbouillonpoeder van grasgevoerde, biologisch opgevoede koeien die in de V.S. zijn geboren en opgegroeid zonder toevoeging van hormonen of antibiotica in hun dieet.

Drie tabletten per dag leveren overvloedige hoeveelheden collageen type I, II en III ter ondersteuning van een gezonde huid, haar, nagels, botten, gewrichten, darmen, pezen, ligamenten en bloedvaten. Ook verkrijgbaar in chocolade- of vanillepoeder voor toevoeging aan dranken en smoothies.

De probeerverpakking van dit product bestaat uit een verpakking van 90 tabletten: go for it:
Dr. Mercola Organic Bone Broth Collagen 90 tabletten

Samenstelling van Dr. Mercola Bone Broth Collagen:
3 tabletten (is een dagdosering) bevatten:
Runderbotten boullion poeder 3 gram
Collageen 1,8 gram

Ingrediënten van Dr. Mercola Bone Broth Collagen:
Runderbottenboullion, tapioca dextrose*, acaciagom*, zonnebloem lecithine*, tapioca maltodextrine*, palmolie*, guargom*.
*Ingrediënten van biologische oorsprong.

Dit product is gegarandeerd vrij van soja, gluten en GMO.

Gebruik van Dr. Mercola Bone Broth Collagen:
Volwassenen nemen als voedingssupplement 3 tabletten per dag op een lege maag tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Dr. Mercola is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar onze merkpagina van Dr. Mercola op www.nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bone Broth Collagen 270 tabletten – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *