Calcium with Vitamins D3 en K2 90 capsules – Dr. Mercola

  • Productnummer: 19958 / 018
  • EAN: 0813006019958

104,95

Toepassing van Dr. Mercola Calcium with Vitamins D3 & K2:
Veel mensen krijgen tegenwoordig niet genoeg van de voedingsstoffen binnen die nodig zijn voor de gezondheid en het behoud van hun botten.
Je hebt nu eenmaal stevige, sterke botten nodig om een leven lang actief en zelfstandig te kunnen leven, niet alleen om uw lichaam te dragen maar ook weer om vele bouwstenen aan te kunnen maken.

Het opbouwen van sterke, gezonde botten vereist regelmatige lichaamsbeweging en de juiste balans van voedingsstoffen, vooral calcium, vitamine K2 en vitamine D3.

Calcium alleen of in de verkeerde verhouding met andere mineralen innemen kan uw risico op cardiovasculaire problemen verhogen.

Calcium met vitamine D3 & K2 biedt de perfecte balans van nutriënten die de gezondheid van de botten ondersteunen.

– Volwaardig calciumcarbonaat uit biologische eierschalen is een 100% natuurlijke en duurzame bron van hoog-elementair calcium met zijn eigen essentiële sporenmineralen en natuurlijk voorkomende transporteiwitten voor maximale absorptie en biologische beschikbaarheid.
– Vitamine K2 uit gefermenteerde kikkererwten in zijn gepatenteerde en klinisch ondersteunde vorm, MenaQ7®, helpt de botdichtheid en -sterkte te behouden of te vergroten, ondersteunt een optimale calciumopname en -benutting en ondersteunt de cardiovasculaire gezondheid en een normale bloedstroom.*
– Vitamine D3 als cholecalciferol (5.000 IE) ondersteunt de werking van calcium en vitamine K2 om de botten te versterken en de botdichtheid te verhogen.*
Het is nooit te laat om te beginnen met het verzorgen van uw botten. Met onze geavanceerde formule krijgt u wetenschappelijk bewezen ingrediënten in de ideale balans voor botten en cardiovasculaire gezondheid.

Samenstelling vanDr. Mercola Calcium with Vitamins D3 & K2:
Elke capsule (is een dosering) bevat:
Calcium (Calciumcarbonaat uit biologisch eierschalen) 180 mg
Vitamine K2 (Menaquinone-7 [MK-7 uit kikkererwten]) 180 mcg
Vitamine D3 (cholecalciferol) 125 mcg (5000 IU)

Ingrediënten van Dr. Mercola Calcium with Vitamins D3 & K2:
Calcium, vitamines, hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige capsule), glycerol monostearaat, biologisch rijstzetmeel, maltodextrine, zetmeel, sucrose, ascorbylpalmitaat, rozemarijn extract.

Dit product is gegarandeerd vrij van gluten, soja en GMO.

Gebruik van Dr. Mercola Calcium with Vitamins D3 & K2:
Volwassenen nemen dagelijks 1 capsule bij voorkeur na de hoofdmaaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. 

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Dr. Mercola is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar onze merkpagina van Dr. Mercola op www.nova-vitae.com

Het advies van Dr. Mercola: “combineer Calcium met Magnesium”:
De combinatie van Calcium en Magnesium is essentieel en spelen een rol bij het behoud van sterke botten en de botaanmaak.
Calcium en Magnesium zijn goed voor het zenuwstelsel en de spieren. Magnesium is daarnaast ook bijzonder van belang voor sterke tanden.
Bovendien dragen Calcium en Magnesium aan bij een normale energiehuishouding en de aanmaak van weefsels en cellen.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Calcium with Vitamins D3 en K2 90 capsules – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *