Copper Bisglycinate 180 tabletten – Dr. Mercola

  • Productnummer:
  • EAN:

29,95

Toepassing van Dr. Mercola Copper Bisglycinate:

Koper is een belangrijke multitasker in je lichaam, als een kleine superheld die achter de schermen werkt om je gezond te houden. Het speelt een leidende rol bij het ondersteunen van gezonde energieniveaus en bij het bestrijden van schadelijke vrije radicalen, ook wel reactieve zuurstofsoorten (ROS) genoemd.

Ook bekend om zijn cruciale rol in het balanceren van ijzer en zink in je lichaam, is koper essentieel voor de gezonde productie van collageen, hemoglobine, myeline en schildklierhormonen, evenals voor de gezonde werking van je mitochondriën, die elke cel in je lichaam van energie voorzien.

Onze speciale formule van Koper Bisglycinaat helpt je gezonde koperlevels te behouden met een gemakkelijk verteerbare, gechelateerde vorm van dit veelzijdige mineraal, om de gezondheid van je hele lichaam te ondersteunen, inclusief:

  • Collageen – Essentieel voor een gezonde huid
  • Hemoglobine – Cruciaal voor bloedgezondheid
  • Melanine – Belangrijk voor haarkleur en huidskleur
  • Myeline – Isolatie voor je zenuwen
  • Schildklierhormonen – Cruciaal voor een gezonde stofwisseling en energieproductie
  • Gezonde vetproductie – Essentieel voor het opnemen van vitamines, het maken van hormonen en het beschermen van je organen

Geleverd in handige mini-tabletten van 4 mg, kan deze goed opneembare vorm van koper helpen bij het ondersteunen van je gezonde energieniveaus, collageenproductie, en de functie van je schildklier, hart- en bloedvaten en neurologische functie.

Samenstelling van Dr. Mercola Copper Bisglycinate:
Elke tablet (is een dagdosering) bevat:
Koper (bisglycinaat) 4 mg

Ingrediënten van Dr. Mercola Copper Bisglycinate:
Koper, microkristallijne cellulose, ascorbylpalmitaat, siliciumdioxide, biologisch tablet coating (tapioca maltodextrine, zonnebloemlecithine, palmolie, guargom.

Dit product is gegarandeerd vrij van gluten, tarwe, gist, melk, lactose, soja, kunstmatige kleur-, smaak-, en zoetstoffen en conserveringsmiddelen.

Dit product is geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten.
Dit product is Non-GMO.

Gebruik van Dr. Mercola Copper Bisglycinate:
Volwassenen nemen dagelijks 1 tablet bij voorkeur bij een maaltijd in tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Koel, donker droog en buiten bereik van kinderen bewaren.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Nova Vitae is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar de merkpagina van Dr. Mercola op nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Copper Bisglycinate 180 tabletten – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *