DE MUSCLE BUILD STACK PRO

  • Productnummer: 2369NV
  • EAN:

Oorspronkelijke prijs was: €134,95.Huidige prijs is: €124,95.

Aanbieding!

DE MUSCLE BUILD STACK PRO

De Muscle Build Stack Pro: Vind je het belangrijk om optimaal te kunnen presteren voor, tijdens en na jouw trainingen? Maak dan kennis met onze bestsellers RS Nutrition – Laxogenic en RS Nutrition – Turogenic: samen dé #1 Muscle Build Stack voor de diehard sportfanaat!

RS NUTRITION – LAXOGENIC + TUROGENIC + ARAGENIC

LAXOGENIC DE MUSCLE BUILD STACK PRO

Laxogenin is een plantaardige steroïde en dus 100% natuurlijk. 5a-hydroxy laxogenin is het synthetische broertje daarvan. Dit laatste ingrediënt zit per 150 gram in één capsule verwerkt. Je ziet dat steeds meer sporters razend enthousiast zijn en laxogenin gebruiken als voedingssupplement om hun workout naar het volgende level te tillen.

TUROGENIC DE MUSCLE BUILD STACK PRO

Voor wie op zoek is naar een plantaardig en natuurlijk sportsupplement, is er Turogenic. Met het razend populaire turkesterone als werkzame stof. Deze stof behoort tot de ecdysteroïden: natuurlijke steroïde hormonen die voorkomen in planten.  Uit onderzoek blijkt dat ecdysteroïden zeer effectief zijn bij het opbouwen van spieren bij ratten. Er bestaat echter (nog) geen wetenschappelijk bewijs dat turkesterone ook effectief is bij mensen. Toch zie je dat steeds meer atleten en bodybuilders turkesterone hebben ontdekt en gebruiken als voedingssupplement.

ARAGENIC DE MUSCLE BUILD STACK PRO

Arachidonzuur (ARA) behoort tot de omega-6 vetzuren. Arachidonzuur is nodig om signaalmoleculen te produceren, eicosanoïden genaamd. Deze signaalmoleculen hebben verschillende belangrijke functies binnen ons lichaam, waaronder voor het immuunsysteem.*

HOE GEBRUIK IK DE MUSCLE BUILD STACK PRO?

De Muscle Build Stack Pro is aanbevolen voor mannen. Laxogenic: 2 capsules per dag (150 mg/capsule) Turogenic: 2 capsules per dag (500mg/capsule) Aragenic: 4 capsules per dag (375mg/capsule)

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DE MUSCLE BUILD STACK PRO” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *