Drosera Forte Tinctuur 100 ml – Nova Vitae

  • Productnummer: 8024NV
  • EAN: 8717473093119

13,95

Toepassing van Nova Vitae Drosera Forte Tinctuur:
Ontdek de kracht van de natuur met onze Drosera-kruidentinctuur, een buitengewoon product dat de essentie van dit unieke plantje vastlegt. Drosera, ook wel bekend als zonnedauw, staat al lang bekend om zijn intrigerende eigenschappen, en nu kun je de voordelen ervaren in de vorm van onze hoogwaardige kruidentinctuur.

Onze zorgvuldig samengestelde Drosera-kruidentinctuur biedt een natuurlijke manier om te genieten van de unieke eigenschappen van dit bijzondere plantje. Laat je betoveren door de rijkdom van de natuur zonder enige toegevoegde kunstmatige stoffen.

Waarom zit er alcohol in jullie Drosera product?
Alcohol wordt vaak gebruikt bij het maken van kruidentinturen vanwege zijn vermogen om effectief de actieve bestanddelen uit kruiden te extraheren. Hier zijn onze overwegingen waarom alcohol wordt gebruikt:

1. Efficiënte extractie van bioactieve stoffen: Alcohol staat bekend om zijn vermogen om zowel wateroplosbare als vet oplosbare bestanddelen uit planten te extraheren. Dit maakt het een efficiënt oplosmiddel voor een breed scala aan bioactieve stoffen in kruiden, waaronder flavonoïden, alkaloïden, tannines en etherische oliën.

2. Conservering: Alcohol heeft conserverende eigenschappen, wat betekent dat het helpt de kruidentinctuur te behouden en bederf te voorkomen. Het hoge alcoholgehalte fungeert als een natuurlijk conserveermiddel, waardoor de tinctuur langer houdbaar blijft.

3. Verbetering van de opneembaarheid: Alcohol wordt beschouwd als een goed opneembaar medium voor het menselijk lichaam. Het kan helpen bij het efficiënt overbrengen van de actieve stoffen in de kruidentinctuur naar het bloed, waardoor ze gemakkelijker door het lichaam kunnen worden opgenomen.

De dosering van een kruidentinctuur wordt doorgaans in druppels genomen, wat resulteert in een relatief kleine hoeveelheid alcohol per dosis.

Samenstelling van Nova Vitae Drosera Forte Tinctuur:
Samenstelling per dagdosering van 75 (3 x 25) druppels bevat:
Zonnedauw (Drosera) extract min. 450 mg

Ingrediënten van Nova Vitae Drosera Forte Tinctuur:
Drosera (zonnedauw) kruid, alcohol en water.
Alcoholgehalte 30% Vol.

Gebruik van Nova Vitae Drosera Forte Tinctuur:
Volwassenen nemen als voedingssupplement 3 maal daags 20 tot 25 druppels met wat water in tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
Raadpleeg een deskundige bij zwangerschap, borstvoeding of medicijngebruik.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Nova Vitae is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Nova Vitae gaat u naar de merkpagina van Nova Vitae  op www.nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Drosera Forte Tinctuur 100 ml – Nova Vitae” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *