Echinacea Forte Tinctuur 100 ml – Nova Vitae

  • Productnummer: 8000NV
  • EAN: 8717473093126

13,95

Toepassing van Nova Vitae Echinacea Forte Tinctuur:

Ontdek de Kracht van Echinacea Purpurea: Rode Zonnehoed voor Natuurlijke Ondersteuning

Echinacea purpurea, liefkozend bekend als de rode zonnehoed, is een tijdloos kruid dat diep geworteld is in de tradities van fytotherapie en natuurlijke geneeskunde. Met de bijnaam “grootmoeders middeltje” weerspiegelt Echinacea’s eeuwenlange geschiedenis als een betrouwbare bondgenoot voor welzijn.

In de vervlogen tijden, zou je Echinacea aantreffen in menig apothekerskast, gewaardeerd om zijn veelzijdigheid en potentieel om gezondheid te ondersteunen. Vandaag de dag blijft Echinacea een hoeksteen in de fytotherapie, en zijn brede toepasbaarheid maakt het een waardevolle toevoeging aan moderne wellness routines.

Vertrouw op de tijdloze kracht van Echinacea purpurea, de rode zonnehoed die generaties heeft overleefd. Voeg het toe aan je welzijnsarsenaal en omarm de veelzijdigheid van een kruid dat zowel traditie als innovatie omarmt. Geef jezelf de natuurlijke ondersteuning die je verdient met Echinacea purpurea, een krachtig symbool van welzijn door de eeuwen heen.

Waarom zit er alcohol in jullie Echinacea product?
Alcohol wordt vaak gebruikt bij het maken van kruidentinturen vanwege zijn vermogen om effectief de actieve bestanddelen uit kruiden te extraheren. Hier zijn onze overwegingen waarom alcohol wordt gebruikt:

  1. Efficiënte extractie van bioactieve stoffen: Alcohol staat bekend om zijn vermogen om zowel wateroplosbare als vetoplosbare bestanddelen uit planten te extraheren. Dit maakt het een efficiënt oplosmiddel voor een breed scala aan bioactieve stoffen in kruiden, waaronder flavonoïden, alkaloïden, tannines en etherische oliën.
  2. Conservering: Alcohol heeft conserverende eigenschappen, wat betekent dat het helpt de kruidentintuur te behouden en bederf te voorkomen. Het hoge alcoholgehalte fungeert als een natuurlijk conserveermiddel, waardoor de tinctuur langer houdbaar blijft.
  3. Verbetering van de opneembaarheid: Alcohol wordt beschouwd als een goed opneembaar medium voor het menselijk lichaam. Het kan helpen bij het efficiënt overbrengen van de actieve stoffen in de kruidentintuur naar het bloed, waardoor ze gemakkelijker door het lichaam kunnen worden opgenomen.De dosering van een kruidentinctuur wordt doorgaans in druppels genomen, wat resulteert in een relatief kleine hoeveelheid alcohol per dosis.

Samenstelling van Nova Vitae Echinacea Forte Tinctuur:
Samenstelling per dagdosering van 60 (3 x 20) druppels bevatten:
Echinacea purpurea wortel extract (5%) 150 mg
Echinacea purpurea plant extract 95% 2850 mg

Ingrediënten van Nova Vitae Echinacea Forte Tinctuur:
Echinacea purpurea wortel en plant (radix & herba) extract, alcohol, water.
Alcoholgehalte 50% Vol.

Gebruik van Nova Vitae Echinacea Forte Tinctuur:
Volwassenen nemen als voedingssupplement 3 maal daags, zo nodig ieder uur 10 tot 20 druppels met wat water in tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional. Raadpleeg een deskundige bij zwangerschap, borstvoeding of medicijngebruik.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Nova Vitae gaat u naar de merkpagina van Nova Vitae  op www.nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Echinacea Forte Tinctuur 100 ml – Nova Vitae” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *